شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

کار در آلمان

 

آلمان یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اقتصادی و بازار کارمناسب مورد توجه متقاضیان زیادی از کشورهای مختلف در سراسر دنیا جهت کار در آلمان قرار می گیرد. جهت مهاجرت به این کشور از طریق ویزای کاری و کار در آلمان راه های متعددی وجود دارند که به بررسی آنها می پردازیم.

 

کار در آلمان

 

کار در آلمان - پس از اتمام تحصیلات در این کشور مشغول به کار شوید

در این مورد شخص متقاضی کار در آلمان می تواند قبل از اتمام دوره ی تحصیلی و ابطال ویزای تحصیلی اش، شغل کاملا مرتبط با رشته ی خود را پیدا کند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نماید، که پس از گذشت 4 سال کار در آلمان و پرداخت مالیات به دولت می تواند درخواست اقامت دائم دهد.

 

کار در آلمان - پیشنهاد کاری (Job offer)

اگر شرکت یا کارفرمایی در کشور آلمان به متقاضی کار در آلمان پیشنهاد کاری دهد، شخص حدودا 3 ماه فرصت دارد تا خود را به آلمان رسانده و در صورت تایید نهایی و گرفتن کار در آلمان می تواند پس از 4 سال درخواست اقامت دائم دهد. البته پروسه ی اخذ پیشنهاد شغلی به این آسانی نبوده و ابتدا شرکت آلمانی پست مد نظر را در روزنامه این کشور آگهی می کند تا در صورت یافتن فرد آلمانی پست را به او دهند ، اگر کسی برای استخدام پیدا نشد سپس چندین بار در اتحادیه اروپا آگهی تکرار شده و باز هم اگر پست خالی ماند، پیشنهاد شغلی به فرد متقاضی کار در آلمان داده می شود.

 

کار در آلمان - ویزای Job seeker  یا جستجوی کار آلمان

متقاضیان کار در آلمان که می خواهند برای کار در آلمان اقدام نمایند در صورت داشتن شرایط و صلاحیت لازم می توانند برای ویزای جست و جوی کار در آلمان درخواست دهند. پروسه ی اخذ ویزا به این صورت است که با توجه به مدرک تحصیلی و سابقه ی کاری شما، فرصتی شش ماهه برای پیدا کردن شغل مد نظر در همان زمینه به شما داده می شود. در صورتی که بتوانید کارفرمای مورد نظرتان را پیدا کنید می توانید در این کشور بمانید و پس از حدودا دو سال می توانید blue card آلمان را دریافت نمایید.

 

کار در آلمان

 

 کار در آلمان - شرایط و مدارک لازم

_داشتن حداقل مدرک لیسانس در زمینه ی شغلی مد نظر

_داشتن سابقه ی کاری حداقل 3 تا 5 سال مرتبط با مدرک تحصیلی

_سن زیر 40 سال

_مدرک زبان آلمانی یا آیلتس (اگر شغل مد نظرشان به زبان انگلیسی ارائه شود)

 

کار در آلمان - خود اشتغالی

طبق قوانین دولتی مهاجرت در کشور آلمان شما می توانید از طریق خود اشتغالی و کار در آلمان به اقامت برسید. می توان گفت زمانی با ویزای خود اشتغالی شما موافقت می شود که به حیطه و زمینه ی شغلی شما در آن کشور نیاز باشد یا طرح اقتصادی (بیزینس پلن) مناسبی ارائه نمایید. حتی اگر خود اشتغالی از طریق یک شغل عادی مانند تاسیس هایپر مارکت باشد بایستی تاثیرات مثبتی که در منطقه ی مد نظر به همراه دارد و حساب مالی قوی پشتوانه ی طرح در نظر گرفته شود.

عواملی که بر اخذ ویزای خود اشتغالی جهت کار در آلمان تاثیر گذار خواهند بود عبارتند از:

_تجارب و سوابق کاری فرد متقاضی کار در آلمان

_مقدار سرمایه پشتوانه

_عملی شدن طرح ارائه شده ی شخص متقاضی کار در آلمان

_تاثیری که بر اقتصاد آن منطقه دارد

_نو آوری و تازگی ایده ی داده شده

_میزان تاثیر طرح بر استخدام و کار منطقه

_نیاز منطقه ای به آن شغل

 

در قوانین کار در آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق خود اشتغالی تا قبل از سال 2012 باید 5 نفر آلمانی را استخدام می کردید تا بتوانید شرایط لازمه را داشته باشید، که این قانون برداشته و همچنین نیازی به دانستن زبان آلمانی ندارید می توان گفت هیچ زمان مهاجرت به آلمان از طریق خود اشتغالی به این آسانی نبوده است.

 

مراحل اخذ ویزای خود اشتغالی جهت کار در آلمان

جهت کار در آلمان و اخذ ویزای خود اشتغالی ابتدا طرح توجیهی اقتصادی خود را ارائه می دهید و حساب بانکی پشتوانه ی طرح، همچنین هدفتان برای پیگیری و ادامه ی طرح را به سفارت اعلام می کنید. اگر با طرح شما موافقت و ویزا برای شما صادر گردید برای ثبت شرکت اقدام می کنید که در صورت نداشتن اقامت موقت این کشور طبق قوانین جاری این کشور نمی توانید حساب بانکی داشته و در نتیجه ثبت شرکت نمایید؛ بنابراین باید از یک شخص آلمانی کمک بگیرید که ما برای حل این مشکل راه حل مناسب به شما ارائه خواهیم نمود.

اگر فرد متقاضی کار در آلمان دانشجوی یکی از دانشگاه های خوب دولتی که مورد تایید دولت آلمان می باشد بوده و یا به عنوان پژوهشگر شناخته شده و فارغ التحصیل شده باشد با تصمیم مستقیم سفارت و کنسولگری این کشور می تواند ویزای خود اشتغالی را جهت کار در آلمان بدون گذراندن مراحل ذکر شده ی قبلی دریافت نماید و مرتبط با رشته ی تحصیلی خود تحقیقات خود را در این کشور پیگیری نماید.

 

کار در آلمان - تخصص

اگر قصد دارید از طریق تخصص جهت کار در آلمان به این کشور مهاجرت نمایید نیاز به داشتن حداقل مدرک کارشناسی از دانشگاه ها و موسسات مورد تایید کشور آلمان می باشید. همچنین تسلط به زبان آلمانی در سطح B1 که نشان دهنده ی توانایی شما در برقراری ارتباط است. مورد دیگر داشتن سابقه ی کاری حداقل سه سال در زمینه ی رشته ی تحصیلی تان و درخواست برای نیروهای متخصص در رشته های مورد نیاز (رشته هایی که کمبود نیروی کار دارند مانند علوم طبیعی/ریاضی/مهندسی کامپیوتر و...) یا رشته های خاص.



کار در آلمان - اخذ ویزای کاری آلمان (blue card)

متقاضیان کار در آلمان که از طریق پیشنهاد کاری(job offer) یا ویزای جست و جوی کار وارد این کشور می شوند می توانند از طریق اخذ بلو کارت در این کشور مانده و اقامت دائم آلمان را به دست آورند. این روش که با الهام از گرین کارت آمریکا و پرچم اتحادیه اروپا که به رنگ آبی است کارت آبی نامیده شد جذب نیروهای متخصص غیر اروپایی که در کشور با کمبود نیروی کاری آن ها مواجه هستند می باشد و در واقع می توان گفت در بلو کارد کارفرمایان ملزم به پیشنهاد کار به یک فرد آلمانی برای پست های خالی نبوده و می توانند به طور مستقیم به متخصصین خارجی پست مد نظر را محول کنند.

شخص متقاضی کار در آلمان باید قرارداد کاری با یک کارفرمای آلمانی را به سفارت ارائه داده و در این قرارداد حداقل درآمد سالانه 45000 یورو باشد، متخصصین و نیروهایی که در لیست مشاغل مورد نیاز قرار دارند می توانند با حقوق 35000 یورو در سال نیز برای اخذ کارت آبی اقدام نمایند.

 


کار در آلمان - برخی از نیروهای مورد نیاز در آلمان

_مهندس مکانیک

_مهندس فناوری اطلاعات
_مهندس خودرو و فلزات
_مهندس برق
_مهندس جوش
_مهندس الکترونیک
_مهندس ساختمان
_مهندسی اتوماسیون صنعتی
_ارتوپدی
_رباتیک
_لوکوموتیورانی
_سنک تراشی
_توانبخشی
_برنامه نویسی
_بهداشت و درمان
_پرستاری

 

کار در آلمان - ثبت شرکت

تمامی علاقه مندان به کار در آلمان و راه اندازی کسب و کار و اخذ اقامت در کشور آلمان می توانند از طریق ثبت شرکت به این هدف خود دست یابند. یکی از خصوصیات منحصر به فرد ثبت شرکت در این کشور عدم نیاز به شریک یا سهام دار خارجی (آلمانی) می باشد که این امکان را برای شخص فراهم می سازد که مالکیت تمام سهام را از آن خود کند.
 

از دیگر مزایای ثبت شرکت جهت کار در آلمان می توان به موارد زیر اشاره نمود:

_گزینه های شغلی متعدد 

_استفاده از حق ارتباط با سایر کشورهای دنیا به عنوان یک شرکت آلمانی 

_فرصت استفاده از مزایا و شرکت در مناقصات شرکت های سراسر دنیا

_حساب بانکی در دیگر کشورها بدون مالیات

_استفاده از وام های تجاری با بهره های بسیار پایین

_عدم وجود محدودیت در نوع فعالیت شرکت

_اعتبار شغلی بالا

 

جهت اخذ ویزای اقامت از طریق ثبت شرکت جهت کار در آلمان بایستی مدارک زیر را تهیه نمایید:

_طرح تجاری شما(بیزینس پلن)

_مدارک حساب مالی شما

_تجارب پیشین شما در تجارت

_تاثیرات کسب و کار شما بر اقتصاد این کشور

 

 لازم به ذکر است کار در آلمان و ثبت شرکت برای مبالغ بالای 250.000 یورو درخواست اقامت نیازی به بیزینس پلن نخواهد داشت.

یکی از رایج ترین نوع ثبت شرکت جهت کار در آلمان، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد که برای شروع کار شخص متقاضی کار در آلمان باید حداقل 25 هزار یورو هزینه کند.قالب این نوع شرکت دولتی بوده و باید حداقل5 نفر اعضا داشته باشد و کمترین سرمایه برای راه اندازی این نوع شرکت 50 هزار یورو است.

نوعی دیگر از ثبت شرکت در آلمان جهت کار در آلمان، تاسیس شعبه ای از شرکت کشور مبدا می باشد که در واقع می توان گفت شعبه ای آلمانی از شرکت اصلی در اروپاست. در این مورد حداقل سرمایه در نظر گرفته نمی شود و تمامی حقوق شرکت وابسته به شرکت مادر در ایران است.

شرکت های انعطاف پذیر نوع دیگری از شرکت ها جهت کار در آلمان می باشند که توسط دو یا چند نفر اداره می شوند واز نظر نوع کسب و کار نیز می تواند هنر شخص یا مهارت خاص فردی  یا ارائه خدمات باشد.

و در انتها شرکت های تجاری بازرگانی جهت کار در آلمان که توسط چند شریک طبق قرارداد خاصی اداره می شوند.

 

 

ابر کلمات کلیدی:

کار در آلمان وزارت کار , کار در آلمان 2019 , کار در آلمان برای پناهندگان , کار در آلمان 2018 , کار در آلمان برای ایرانیان , کار در آلمان و کانادا , کار در آلمان برنامه نویسی , پذیرش نیروی کار در آلمان , شرایط کار در آلمان برای ایرانیان , سایت جستجوی کار در آلمان , کار در آلمان بدون مدرک تحصیلی , قانون جدید کار در آلمان , ثبت نام اعزام نیروی کار به آلمان , مراحل دریافت ویزای کار آلمان

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/04/26

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر