شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201 جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

تحصیل در شینگن

 

شینگن منطقه‌ای در اروپاست که شامل 26 کشور می باشد و تردد در آنها برای اتباع کشورهای عضو پیمان شینگن بدون هیچ محدودیت مرزی و بدون نیاز به اخذ پاسپورت امکان پذیر است. کشورهای عضو پیمان شینگن عبارتند از:

 بلژیک، اتریش، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین و اسلوونی. در این مقاله در رابطه با تحصیل در شینگن صحبت خواهیم کرد.

 

تحصیل در شینگن

 

 شرایط تحصیل در شینگن

یکی از ویزاهایی که برای ورود به منطقه شینگن صادر می شود ویزای تحصیلی می باشد و مختص دانشجویان غیر اروپایی است که قصد ادامه تحصیل در شینگن را دارند. به موجب اخذ ویزای تحصیل در شینگن برای دانشجویان یک اقامت کوتاه مدت حداکثر 9 ماهه در یک دوره ماهه  به منظور تحصیل اعطا می شود. از آن جایی که دوره تحصیلی دانشجویان بین المللی بیشتر از  90 روز است این گروه مشمول دریافت نوع خاصی از ویزای تحصیل در شینگن به نام ویزای ملی یا ویزای نوع D (چند بار ورود) می شوند.

 دانشجویان متقاضی ویزای نوع D جهت تحصیل در شینگن باید مشمول یکی از گروه های زیر باشند:

1- دانشجویان بین المللی که برای انجام پروژه های تحقیقاتی در مدتی مشخص (کمتر از یک سال) جهت تحصیل در شینگن به این ناحیه سفر می کنند.

2- دانشجویان بین المللی که قصد شروع تحصیل در شینگن در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند. به این دسته از دانشجویان متقاضی تحصیل در شینگن ویزای یک ساله که قابل تمدید است اعطا می شود

3 - متقاضیان بین المللی تحصیل در شینگن که قصد یک کار علمی و آموزشی در یکی از مراکز تحقیقاتی معتبر در هر یک از کشورهای ناحیه ی شینگن را دارند.

* ویزای تحصیل در شینگن توسط سفارتخانه و کنسولگری کشور مقصد صادر می شود. 

*برای تحصیل در شینگن ارائه مدرک زبان آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد.

*طول دوره ی تحصیلی در شینگن برای مقطع کارشناسی 2 سال،کارشناسی ارشد 4 سال و دکتری حداقل3 سال می باشد(طول دوره ی های تحصیلی دربرخی از کشورهای شینگن متفاوت می باشد)

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیل در شینگن

1- تهیه فرم درخواست تحصیل در شینگن که می توانید به صورت الکترونیکی  ثبت نام کنید یا از روی فرم پرینت گرفته و آن را تکمیل و امضا نمایید و به صورت حضوری به سفارت کشور مقصد در کشور مبدا تحویل دهید.

2 - دو عکس یکسان که ظرف سه ماه گذشته گرفته شده باشد.

3- پرداخت هزینه صدور ویزای تحصیل در شینگن(90 یورو می باشد)

4 - ارائه اسناد مربوط به محل اقامت (ارائه این مدرک برای افرادی که ثابت کنند فاند کافی در طول تحصیل در شینگن خود دریافت می کنند لازم نیست)

5- مشخص کردن برنامه سفر جهت تحصیل در شینگن (برنامه سفر یک سند تایید شده است که می تواند به صورت آنلاین برنامه پرواز شما را مشخص کند مانند رزرو هواپیما، رزرو بلیط، تایید پرواز و ...).

6- ارائه پاسپورت معتبر که در 10 سال گذشته اخذ شده و حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.

7- کپی از داده های بیومتریک پاسپورت( داده بیومتریک شامل نام،تصویر،اثر انگشت وتصویر دیجیتال از تصویر دارنده ی پاسپورت می باشد)

8- گواهی اخذ بورس یا پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه جهت تحصیل در شینگن

9- ارائه گذرنامه قبلی و همچنین اسناد هویتی مانند شناسنامه و کپی از صفحات مهم آن

10-ارئه ترجمه تمامی مدارک به زبان انگلیسی

11-ارائه گواهی یا نامه  پذیرش از دانشگاه معتبر در شینگن

 

*3 ماه طول می کشد تا مدارک شما جهت تحصیل در شینگن از طرف سفارت تایید شود؛ اما برای افرادی که ویزای دانشجویی سایر کشورها را دارند مدت این پروسه کمتر است و معمولاً یک ماه پس از ارائه درخواست تحصیل در شینگن است.

 

شرایط لازم جهت اخذ ویزای تحصیل در شینگن

برای صدور ویزای تحصیل در شینگن وجود یک سری شرایط الزامی می‌باشد که در ذیل به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

1- متقاضی تحصیل در شینگن باید ثابت کند که پس از اتمام دوره تحصیلات قصد بازگشت به کشور مبدا خود را دارد.

2- داشتن تمکن مالی (باید ثابت کنید توان مالی برای پرداخت تمام هزینه‌های خود در طول دوران تحصیل در شینگن را دارید)

3- داشتن سابقه سفر به اروپا شرایط سنی بالای 30 سال از جمله امتیازاتی است که باعث سهولت در اخذ ویزای تحصیل در شینگن می شود.

4-ارائه مدرک زبان آیلتس حداقل 6

5-ارائه بیمه درمانی

 

 

هزینه ویزای تحصیل در شینگن

هزینه ویزای تحصیل در شینگن 90 یورو می باشد که به دو صورت قابل پرداخت است :

1- به صورت نقدی در سفارت کشور مورد نظر 

2- از طریق پرداخت اینترنتی یا کارت اعتباری البته باید توجه داشت که برخی از کشورها پرداخت مبلغ به صورت کارتی را  نمی پذیرند.

*ویزای مورد نیاز برای تحصیل در شینگن ویزای نوع D یا ویزای بلند مدت می باشد.این نوع ویزا جزو ویزاهای چند بار ورود محسوب می شود.

 

مزایای تحصیل در شینگن

با اخذ ویزای تحصیل در شینگن این امکان برای شما فراهم می شود که در تمام طول تحصیل بدون نیاز به اخذ ویزا در تمامی کشورهای عضو پیمان شینگن تردد کنید و علاوه بر این امکان همراهی خانواده با فرد متقاضی فراهم می شود.

 

علت ریجکت شدن ویزای تحصیل در شینگن

1- ارائه مدارک جعلی

2-داشتن سوءپیشینه کیفری

3-ارائه مدارک ناقص یا نامعتبر

4-نداشتن توان مالی

5-ارائه برنامه سفر مبهم

6-ارائه ندادن مدارک اقامت

7-پاسپورت مخدوش و آسیب دیده

 

راه های رفع ریجکت شدن ویزای تحصیل در شینگن

طی نامه ای علت ریجکت شدن متقاضی تحصیل در شینگن به او اعلام می شود که در این نامه گزینه هایی وجود دارد که علامت خورده اند و این نشانه ی وجود مشکل در آن هاست. پس از دریافت این نامه شما 30 روز مهلت اعتراض برای ریجکت شدن ویزای تحصیل در شینگن دارید.

 

*  برای درخواست دوباره ویزای تحصیل در شینگن باید 6 ماه صبر کنید اگر قبل از ماه اقدام کنید بدون هیچ دلیلی درخواست شما ریجکت می شود و وجود دو مهر ریجکتی در پاسپورت کار شما را برای اخذ ویزای تحصیل در شینگن سخت می کند.

 

شرایط سنی تحصیل در شینگن

در بسیاری از کشورهای شینگن مانند اتریش شرط سنی خاصی برای پذیرش در دوره های تحصیلی وجود ندارد اما در کشور آلمان برای گذراندن دوره های تحصیلی لیسانس،فوق لیسانس و دکترا باید به ترتیب کمتر از 28،25 و40 سال سن داشته باشید.

 

کار حین تحصیل در شینگن

در کشوری مانند آلمان که یکی از کشورهای عضو شینگن میباشد دانشجویان بین المللی میتوانند بدون داشتن اجازه ی کار مشغول به کار شوند.دانشجویان خارجی اجازه ی کار تمام وقت به مدت 8 ساعت در روز را دارند و در صورتی که درآمد آنها کمتر از 405 یورو در ماه باشد معاف از مالیات خواهند بود.یکی از شرایط گرفتن کار درحین تحصیل در شینگن داشتن مدرک زبان المانی B1 می باشد.

 

تحصیل در شینگن - شهریه دانشگاه ها در کشورهای مهم شینگن

اکنون  شرایط تحصیل در برخی از کشورهای عضو شینگن را بررسی می کنیم:

آلمان

طول دوره ی تحصیلی در مقطع کارشناسی آلمان 4 سال ،مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و دکتری 3 الی 6 سال می باشد.

شهریه دانشگاه های آلمان جهت تحصیل در شینگن در مقطع کارشناسی 250 یورو برای هرترم می باشد و در دوره کارشناسی ارشد چنانچه مدرک لیسانس خود را در کشور آلمان دریافت کرده باشید معاف از پرداخت شهریه خواهید بود.دوره ی دکتری در کشور آلمان رایگان است وتنها باید مبلغی معادل 200 یورو جهت شهریه ثابت پرداخت نمایید.

ارائه مدرک زبان آیلتس 6 یا داشتن حداقل سطح B1 زبان آلمانی الزامی می باشد.

هلند

طول دوره ی تحصیلی در مقطع کارشناسی هلند 3 الی 4 سال ،مقطع کارشناسی ارشد 1 الی 2 سال و مقطع دکتری 4 سال می باشد.

شهریه دانشگاه های هلند جهت تحصیل در شینگن در مقطع کارشناسی حداکثر 11000 یورو،مقطع کارشناسی حداکثر 15000یورو و در مقطع دکتری با توجه به دانشگاه و رشته ی انتخابی شما متفاوت می باشد

ارائه مدرک زبان آلمانی B1 یا B2 و یا زبان انگلیسی آیلتس 6 برای تحصیل در دوره ی کارشناسی و ارائه حداقل آیلتس 6/5 در دوره کارشناسی ارشد و مدرک زبان آلمانی B2 یا آیلتس 6/5 در دوره دکتری الزامی می باشد.

فرانسه

طول دوره ی تحصیلی در مقطع کارشناسی فرانسه 3 سال ، مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و دکتری 3 الی 5 سال است.

شهریه دانشگاه های فرانسه در مقطع کارشناسی 190 یورو در سال،مقطع کارشناسی ارشد 260 یورو در سال و دکتری 400 یورو در سال می باشد.

ارائه مدارک زبان انگلیسی آیلتس 6/5 یا 7 و زبان فرانسوی TCF،DELFوDALF الزامی می باشد.

سوئیس

طول دوره ی تحصیلی در مقطع کارشناسی  سوئیس 3 سال،مقطع کارشناسی ارشد 2  سال و مقطع دکتری 4 سال می باشد.

شهریه دانشگاه های سوئیس جهت تحصیل در شینگن حداکثر 3500 فرانک،در مقطع کارشناسی ارشد حداکثر5000فرانک و در مقطع دکتری 200 یورو در سال است.

ارائه مدرک زبان B1 برای تحصیل در دوره کارشناسی و مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6/5 یا مدرک زبان آلمانی B2 در دوره کارشناسی ارشد و دکتری الزامی می باشد.

لوکزامبورگ

طول دوره ی تحصیلی در مقطع کارشناسی لوکزامبورگ 4 سال،مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و مقطع دکتری نیز 2 سال می باشد.

شهریه دانشگاه های لوکزامبورگ جهت تحصیل در شینگن در مقطع کارشناسی 2000 الی 9000 یورو،در مقطع کارشناسی ارشد 3000 الی 11000 یورو و در مقطع دکتری بیش از 10000 یورو می باشد.

ارائه مدرک زبان لوکزامبورگی در مقطع کارشناسی و زبان انگلیسی آیلتس حداقل 6 یا زبان لوکزامبورگی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری الزامی می باشد.

 

تحصیل در شینگن - دانشگاه های معتبر شینگن

در این بخش به ذکر نمونه ای از دانشگاه های معتبر در شینگن می پردازم:

 آلمان

دانشگاه فنی مونیخ

دانشگاه هایولبرگ

دانشگاه آخن

دانشگاه فرایبورگ

دانشگاه توبینگن

دانشگاه بن

ایتالیا

دانشگاه پلی تکنیک میلان

دانشگاه فلورانس

دانشگاه بولونیا

دانشگاه میلان

دانشگاه رم

دانشگاه لورنزو مدیچی

دانشگاه پیزا

فرانسه

دانشگاه نرمال سوپریور

دانشگاه پیر و ماری کوری

دانشگاه لیون

دانشگاه گرونوبل

دانشگاه سود پاریس

دانشگاه سوربن پاریس

اتریش

دانشگاه وین

دانشگاه تکنیک وین

دانشگاه اینسبورگ

دانشگاه تکنیک گراتز

دانشگاه سالزبورگ

دانشگاه پزشکی گراتز

نروژ

دانشگاه برگن

دانشگاه فنی و علوم طبیعی نروژ

دانشگاه آگدر

دانشگاه استونگر

دانشگاه ترومسو

دانشگاه اسلو

فنلاند

دانشگاه آالو

دانشگاه تورکو

دانشگاه یواسکیلا

دانشگاه تامپیر

دانشگاه واسا

دانشگاه لاپنر

 

 

ابر کلمات کلیدی:

تحصیل در شنگن , ویزای مولتی شینگن آلمان , قوانین ویزای مولتی شینگن , ویزای شینگن 1 ساله , مزایای ویزای شینگن , ویزای مولتی شینگن هلند , ویزای بلند مدت فرانسه , ویزای مولتی شینگن فرانسه , ويزاي مولتي هلند

 

تاریخ درج مطلب 1398/05/19

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر