مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج

 

اگر فردی با یک شخص ایتالیایی آشنا شده و قصد ازدواج با او را داشته باشد می تواند پس از مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج و طی پروسه ی زمانی چهار تا پنج سال به اقامت دائم ایتالیا رسیده و پاسپورت این کشور را دریافت نماید.

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج

 

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج

مدارکی که برای مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج و اخذ اقامت و تابعیت در این کشور مورد نیازند عبارتند از:

- داشتن سند ازدواج و ادامه ی زندگی مشترک تا حداقل زمان مد نظر جهت مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج
- سند حقوقی همسر ایتالیایی تبار
- نداشتن سوپیشینه از سمت همسر غیر ایتالیایی در سابقه ی کیفری خود

- گواهی عدم وجود مشکلات قضایی حقوقی در منطقه ی اقامتی درخواست شده

- مدارک همسر شامل مدارک تولد، تحصیل، وضعیت شغلی در کشورش و میزان درآمد به زبان ایتالیایی


متقاضیان مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج بایستی در سایت سفارت ایتالیا اطلاعات بیشتر را به روز کسب نمایند.

 

تاریخ درج مطلب 1397/11/07

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

دفتر آلمان

تلفن : ۰۰۴۹۱۵۱۲۹۹۴۶۲۳۵

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن : ۰۰۹۰۵۲۴۶۷۱۰۰۳۷

آدرس : yurtanka / fidanlık mah  sağlık 1. sokak no:48 / çankaya / Ankara

دفتر شیراز

09039081201 - ۰۷۱۳۲۲۳۸۱۶۶
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
گفتگوی آنلاین