شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

 

کم ریسک بودن و امنیت در استرالیا این کشور را برای سرمایه گذاری مناسب کرده است و سالانه افراد زیادی را برای مهاجرت به سمت خود می کشاند. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با انواع مختلفی ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است که در ادامه ملاحظه می کنید.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

 

با این ویزا برای این متقاضی این شرایط را به وجود می آورد که فرد متقاضی بتواند 4 سال درا استرالیا زندگی کند که تا 2 سال نیز قابل تمدید است.

 شرایط ویزای سرمایه گذاری ۱۸۸ جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

این ویزا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولا به صورت چهار ساله اعطا می گردد واگر شخص متقاضی سرمایه گذاری به تمامی تعهدات از پیش تعیین شده ی خود در زمینه ی ایجاد کسب و کار و کارآفرینی در استرالیا عمل کند این ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از سمت سفارت تمدید شده و به صورت دائمی در خواهد آمد.

ویزای ۱۸۸ مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری شامل موارد زیر می گردد:

- ایجاد مشاغل و کارآفرینی (Business Innovation)

- سرمایه گذاری (Investor)

- سرمایه گذاری های با مبالغ بالا (Significant Investor)

- سرمایه گذاری های خاص (Premium Investor)


 

انواع سرمایه گذاری جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری / انواع ویزای ۱۸۸

ویزای 188 کشور استرالیا این امکان را فراهم می کند که متقاضی 4 سال در این کشور بتواند زندگی کند و تا دو سال نیز قابل تمدید است. 

- ایجاد مشاغل و اخذ ویزای کارآفرینی

- اخذ ویزای سرمایه گذاری عادی

- اخذ ویزای سرمایه گذاری خاص  

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری


کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

این ویزا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از راحت ترین و کم هزینه ترین ویزاهای سرمایه گذاری بوده و به همین علت متقاضیان زیادی داشته ویکی از راه های پرطرفدار جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری است و با داشتن فرصت لازم و کافی برای تحقیق بر روی بازارهای این کشور امکان ایجاد کاری مطمئن و پر بازده را خواهند داشت.
 

      شرایط ویزای کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

_سن شخص اصلی در زمان اقدام کمتر از 55 سال باشد.

_درآمد حداقل پانصد هزار دلار در دو سال متوالی در طی چهار سال اخیر

_اثبات دارایی حداقل هشتصد هزار دلار (حساب همسر هم قابل قبول است)

_ارائه ی رزومه های قبلی در کسب و کار و سوابق مدیریتی

_داشتن نقش اصلی در ایجاد بیزینس و کسب و کار در استرالیا و پیگیری و نظارت مستقیم و تعهد بر آن

_اخذ حداقل امتیاز 65

 

امتیازات ویزای کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری


بر اساس سن                                                               امتیاز
18 تا 24                                                                      20
25تا 32                                                                       30
33تا 39                                                                       25
40تا 44                                                                       20
45تا54                                                                        15     
55سال به بالا                                                            امتیاز ندارد


 

تسلط به زبان                                                               امتیاز
داشتن نمره 5 در تمامی مهارت های آیلتس                               5

داشتن نمره 7 در تمامی مهارت های آیلتس                               10

 

تحصیلات                                                                    امتیاز

داشتن مدرک دیپلم یا لیسانس                                             5
از یک موسسه آموزش عالی مورد تایید
در استرالیا

داشتن مدرک لیاسنس در علوم یا تکنولوژی                              10

یا در شاخه های بیزنس از یک موسسه
آموزش عالی مورد تایید در استرالیا


 

داشتن موارد زیر در زمان اقدام                                        امتیاز
داشتن ثبت اختراع ثبت شده و یا طرح های انجام شده            15

داشتن سرمایه گذاری مشترک با سایر شرکت ها                      5

داشتن استانداردها و علائم ثبت شده ی تجاری                      10

داشتن صادرات یه سایر کشورها در رزومه ی خود                    15

داشتن رزومه ای دال بر دریافت کمک های مالی                     10
 یا سرمایه گذاری

مدارکی دال بر اثبات علاقه ی شما به داشتن بیزینس               10

 

تمکن مالی:                                                           امتیاز

800 هزار دلار استرالیا                                                  5     

1.3 ملیون دلار استرالیا                                                15

1.8ملیون دلار استرالیا                                                 25

2.25ملیون دلار استرالیا                                               35

 

موارد امتیازآور دیگری نیز در ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری تاثیر گذار می باشند که در صورت تمایل می توانید از طریق اخذ مشاوره از مشاورین خبره ی ما از امتیاز احتمالی خود مطلع شوید.

 

 

مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد:

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

تاریخ درج مطلب 1397/12/19

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر