مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با انواع مختلفی ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است که در ادامه ملاحظه می کنید.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری



شرایط ویزای سرمایه گذاری۱۸۸ جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

این ویزا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولا به صورت چهار ساله اعطا می گردد واگر شخص متقاضی سرمایه گذاری به تمامی تعهدات از پیش تعیین شده ی خود در زمینه ی ایجاد کسب و کار و کارآفرینی در استرالیا عمل کند این ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از سمت سفارت تمدید شده و به صورت دائمی در خواهد آمد.

ویزای ۱۸۸ مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری شامل موارد زیر می گردد:

)Business Innovation(  ایجاد مشاغل و کارآفرینی

)Investor(  سرمایه گذاری

)Significant Investorسرمایه گذاری های با مبالغ بالا (

)Premium Investor     سرمایه گذاری های خاص(
 


انواع سرمایه گذاری جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری / انواع ویزای ۱۸۸

ایجاد مشاغل و اخذ ویزای کارآفرینی

اخذ ویزای سرمایه گذاری عادی

اخذ ویزای سرمایه گذاری خاص  

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری


کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

این ویزا جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از راحت ترین و کم هزینه ترین ویزاهای سرمایه گذاری بوده و به همین علت متقاضیان زیادی داشته ویکی از راه های پرطرفدار جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری است و با داشتن فرصت لازم و کافی برای تحقیق بر روی بازارهای این کشور امکان ایجاد کاری مطمئن و پر بازده را خواهند داشت.
 

شرایط ویزای کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

_سن شخص اصلی در زمان اقدام کمتر از 55 سال باشد.

_درآمد حداقل پانصد هزار دلار در دو سال متوالی در طی چهار سال اخیر

_اثبات دارایی حداقل هشتصد هزار دلار (حساب همسر هم قابل قبول است)

_ارائه ی رزومه های قبلی در کسب و کار و سوابق مدیریتی

_داشتن نقش اصلی در ایجاد بیزینس و کسب و کار در استرالیا و پیگیری و نظارت مستقیم و تعهد بر آن

_اخذ حداقل امتیاز 65

 

امتیازات ویزای کارآفرینی و ایجاد مشاغل جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری


بر اساس سن                امتیاز
18 تا 24                    20
25تا 32                     30
33تا 39                     25
40تا 44                     20
45تا54                      15     
55سال به بالا              امتیاز ندارد


 

تسلط به زبان                                            امتیاز
داشتن نمره 5 در تمامی مهارت های آیلتس            5

داشتن نمره 7 در تمامی مهارت های آیلتس            10

 

تحصیلات                                                  امتیاز

داشتن مدرک دیپلم یا لیسانس                               5
از یک موسسه آموزش عالی مورد تایید
در استرالیا

داشتن مدرک لیاسنس در علوم یا تکنولوژی              10

یا در شاخه های بیزنس از یک موسسه
آموزش عالی مورد تایید در استرالیا


 

داشتن موارد زیر در زمان اقدام:                                 امتیاز
داشتن ثبت اختراع ثبت شده و یا طرح های انجام شده           15

داشتن سرمایه گذاری مشترک با سایر شرکت ها                  5

داشتن استانداردها و علائم ثبت شده ی تجاری                     10

داشتن صادرات یه سایر کشورها در رزومه ی خود              15

داشتن رزومه ای دال بر دریافت کمک های مالی                  10
 یا سرمایه گذاری

مدارکی دال بر اثبات علاقه ی شما به داشتن بیزینس               10

 

تمکن مالی:                                        امتیاز

800 هزار دلار استرالیا                           5     

1.3 ملیون دلار استرالیا                           15

1.8ملیون دلار استرالیا                            25

2.25ملیون دلار استرالیا                          35

 

موارد امتیازآور دیگری نیز در ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری تاثیر گذار می باشند که در صورت تمایل می توانید از طریق اخذ مشاوره از مشاورین خبره ی ما از امتیاز احتمالی خود مطلع شوید.

 

 

مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد:

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

تاریخ درج مطلب 1397/12/19

 

 

 

 

                                                                                        

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

 

درباره ما

دفتر آلمان

تلفن : ۰۰۴۹۱۵۱۲۹۹۴۶۲۳۵

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن : ۰۰۹۰۵۲۴۶۷۱۰۰۳۷

آدرس : yurtanka / fidanlık mah  sağlık 1. sokak no:48 / çankaya / Ankara

دفتر شیراز

09039081201 - 07132318166
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
گفتگوی آنلاین