مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

 

برنامه فدرال اسکیل ورکر (FSW) کانادا برای آن دسته از افراد در نظر گرفته شده که از طریق مهارت ها یا تجربیات کاریشان برای مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر انتخاب می شوند. از تاریخ اول ژانویه سال 2015 افراد متقاضی اسکیل ورکر باید از طریق سیستم اکسپرس انتری وارد سیستم ارزیابی شوند.

 

مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

 

افراد واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر می بایست حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشند:


- دارای پیشنهاد کار باشند (Job Offer)

- واجد شرایط کار در کشور کانادا باشند.

- توان اثبات تمکن مالی لازم برای حمایت مالی از خود یا وابستگان پس از ورود به کانادا را داشته باشند.

- داشتن حداقل یک سال تجربه کار مهارتی تمام وقت

- داشتن حداقل مهارت در یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه

- داشتن حداقل یک مدرک تحصیلات تکمیلی

 

حداقل مهارت های زبان خارجی جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر:

با توجه به این که زبان های رسمی مورد استفاده در کشور کانادا زبان های انگلیسی و فرانسوی می باشند، لذا ایجاب می کند که متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر حداقل به یکی از این دو زبان تسلط کافی داشته باشند. در سیستم ارزیابی مهارت های زبانی متقاضیان از دو مقیاس CLB و NCLC استفاده می شود که CLB یا Canadian Language Benchmarks برای سنجش زبان انگلیسی و NCLC یا Niveaux de Competence Linguistique Canadien برای سنجش زبان فرانسوی استفاده می شود. افرادی که متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر هستند باید حداقل نمره 7 در حداقل یکی از آزمون های زبان را کسب کنند. لازم به ذکر است که هنگام اقدام جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر از اعتبار این مدارک بیش از دو سال نباید گذشته باشد و در صورت انقضای تاریخ اعتبار مدارک برای اقدام جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر متقاضی باید دوباره امتحان را پشت سر بگذارد.

 

چه نوع مهارت ها و تجربیاتی در حوزه کار برای مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر مناسب تر هستند؟

- بر اساس دسته بندی صورت گرفته از سوی دولت فدرال کانادا، مشاغل جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر به دسته های مختلفی گروه بندی می شوند که در اصطلاح به آنها NOC گفته می شود. این طبقه بندی براساس دو معیار وظایف شغلی و نوع کاری که فرد انجام می دهد صورت گرفته است.

- تجربیات کاری شما جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر باید با حقوق و در قالب شغل تمام وقت یا معادل زمانی آن در قالب شغل پاره وقت بوده باشد. منظور از شغل تمام وقت حداقل 30 ساعت کار در هفته است و شغل مربوطه باید حداقل به مدت 10 سال به صورت پیوسته صورت گرفته باشد. در صورت داشتن پیشنهاد دائم کار نیازی به داشتن شرایط فوق نیست.

 

دسته بندی مهارت ها ومشاغل بر اساس طبقه بندی صورت گرفته از سوی دولت فدرال کانادا جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر:

مهارت های نوع 0 (صفر) جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: مشاغل مدیریتی مانند:

  • مدیران رستوران ها
  • مدیران معادن
  • مدیران بخش های ماهیگیری و شیلات

 مهارت های سطح A  جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: مشاغل حرفه ای که نیازمند داشتن مدرک دانشگاهی هستند مانند:

  • پزشکان
  • دندانپزشکان
  • معماران

مهارت های سطح B جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: مشاغل فنی و پیشه های مهارتی که معمولا نیاز به مدرک رسمی یا گذراندن دوره های آموزشی به عنوان کارآموز دارند مانند:

  • سرآشپزها
  • لوله کش ها
  • برقکاران

 مهارت های سطح C جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: مشاغل متوسطی که معمولا نیاز به مدرک دیپلم دبیرستان یا مدرک پایان دوره مربوط به همان حرفه دارند مانند:

  • قصابان صنعتی
  • رانندگان راه دور کامیون
  • پیشخدمت ها و سِروکنندگان غذا و آبجو

 مهارت های سطح D جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: مشاغل نیازمند به نیروی بدنی که معمولا با آموزش حین کار همراه هستند مانند:

  • میوه چینان
  • تنظیف کاران
  • کارگران میادین نفتی

 

در برنامه ارزیابی ورود به سیستم اکسپرس انتری جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر فقط مشاغل و مهارت های سطوح 0، A و B مورد ارزیابی قرار می گیرند. در صورتی که شغل یا حرفه شما در دسته بندی های C یا D جای می گیرند، می توانید:
- از طریق برنامه سیستم انتخاب استانی که در آن همه مشاغل و مهارت ها لحاظ می شوند برای مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنید.

- تا سقف دو سال در کانادا مشغول به کار شوید.

 

شش فاکتور انتخاب جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر (در سیستم اکسپرس انتری):

بر اساس این شش فاکتور، متقاضی باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز مربوط به هر فاکتور را کسب کند تا بتواند جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر اقدام نماید.در صورتی که امتیاز متقاضی کمتر از 67 باشد، وی می تواند از طریق بهبود مهارت های زبان خارجی، تکمیل مدارک تحصیلات دانشگاهی یا دریافت پیشنهاد کار از سوی دولت کانادا امتیاز خود را جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر بالاتر ببرد. این شش فاکتور عبارتند از:

1- حد نصاب امتیاز مهارت های زبان خارجی جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 28 امتیاز (شامل حداکثر 24 امتیاز در ازای مهارت در زبان رسمی اول و حداکثر 4 امتیاز در ازای مهارت در زبان رسمی دوم)

-- سطح CLB 9 یا بالاتر: 24 امتیاز

-- سطح CLB 8: 20 امتیاز

-- سطح CLB 7: 16 امتیاز

-- سطح CLB پایین تر از 7: غیرواجد شرایط جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

- حداقل سطح CLB 5 در زبان رسمی دوم: 4 امتیاز

 

2- میزان تحصیلات جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 25 امتیاز

در صورتی که فرد دوران مدرسه یا دانشگاه خود را در کانادا گذارنده باشد باید مدارک پایان تحصیلات خود از همان مؤسسات را ارائه کند. در صورتی که فرد تحصیلات خود را خارج از کانادا گذرانده باشد، باید گزارشی مبنی بر تایید ارزیابی مدارک تحصیلی ایشان از یکی از آژانس های مسئول این امر در کانادا ارائه کند.

3- تجربه کاری جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 15 امتیاز

معیار کسب امتیاز در این حوزه جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر به تعداد سال هایی که فرد به صورت تمام وقت و با درآمد کار می کرده بستگی دارد. تجربیات کاری فرد بر اساس معیارهای زیر محاسبه می گردد:

+ در صورتی که تجربه کاری وی در داخل یا خارج از کانادا بوده باشد.

+ در صورتی که کار حین تحصیل انجام شده باشد.

+ در صورتی که کار در قالب مشاغل آزاد انجام شده باشد.

-- تجربه 1 سال کار: حداکثر 9 امتیاز

-- تجربه 2 تا 3 سال کار: حداکثر 11 امتیاز

-- تجربه 4 تا 5 سال کار: حداکثر 13 امتیاز

-- تجربه 6 سال کار یا بیشتر: حداکثر 15 امتیاز

 

4- سن جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 12 امتیاز

سن

امتیاز

زیر 18 سال

0

18 تا 35 سال

12

36

11

37

10

38

9

39

8

40

7

41

6

42

5

43

4

44

3

45

2

46

1

47 سال یا بالاتر

0

 

 

5- پیشنهاد کار در کانادا جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 10 امتیاز

6- داشتن همراه جهت مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر: حداکثر 10 امتیاز

 

تاریخ درج مطلب 1397/10/18

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

دفتر آلمان

تلفن : ۰۰۴۹۱۵۱۲۹۹۴۶۲۳۵

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن : ۰۰۹۰۵۲۴۶۷۱۰۰۳۷

آدرس : yurtanka / fidanlık mah  sağlık 1. sokak no:48 / çankaya / Ankara

دفتر شیراز

09039081201 - ۰۷۱۳۲۲۳۸۱۶۶
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
گفتگوی آنلاین