شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201 جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

امتیازبندی مهاجرت به اتریش

 

کشور اتریش از لحاظ اقتصادی و شرایط اجتماعی در جایگاه بسیار مناسبی قرارداشته و سالیانه متقاضیان بسیارزیادی از اکثر کشورهای دنیا برای کار در این کشور درخواست می دهند. در ادامه عوامل موثر در امتیازبندی مهاجرت به اتریش را بررسی می کنیم.

 

امتیازبندی مهاجرت به اتریش

 

ویزای کار در امتیازبندی مهاجرت به اتریش

در شرایط امتیازبندی مهاجرت به اتریش جهت اخذ ویزای کاری اتریش می بایست مدرک تحصیلی مناسب و دعوت نامه ی کاری از کارفرمای معتبر داشته باشید.کارفرما می بایست در این کشور شرکت داشته و حقوق قابل قبولی به طور ماهیانه به شما پرداخت نماید و به واسطه ی کار در این شرکت می توانید پس از 4 سال فعالیت کاری و پرداخت مالیات به دولت جهت اخذ اقامت درخواست دهید.
در امتیازبندی مهاجرت به اتریش جهت اقدام از این طریق می بایست برای شما دعوت نامه ی کاری ارسال گردد که این امر با توجه به اولویت نیاز جامعه ی کشوراتریش و اتحادیه ی اروپا به آن فرصت شغلی ، ابتدا دراین کشورآگهی شده و اگر کسی متقاضی استفاده ار آن جایگاه شغلی نبود در حوزه ی اتحادیه اروپا آگهی می شود و سپس فرصت به شخصی خارج از اتحادیه داده می شود که می توان گفت امری اتحادیه اروپا نه غیر ممکن اما سخت امکان پذیر است.


ویزای جست و جوی کار درامتیازبندی مهاجرت به اتریش

در امتیازبندی مهاجرت به اتریش از طریق دیگری می توان برای دریافت ویزای کاری اتریش اقدام نمود که به آن ویزای جست و جوی کار گفته می شود.در اصل فرصتی شش ماهه برای پیدا کردن شغل مناسب به متقاضیان اعطا می گردد. در این روش شخص حداقل به هفتاد امتیاز از صد امتیاز نیاز دارد و در ابتدا نمی تواند به همراه خانواده به این کشور سفر کند اما پس از یافتن کار مناسب و عقد قرارداد با کارفرما می تواند کارت (قرمز-سفید-قرمز) را دریافت نماید که به موجب آن خانواده ی فرد می توانند به او ملحق شوند.

 

امتیازبندی مهاجرت به اتریش


چگونگی امتیازبندی مهاجرت به اتریش در این روش:

- امتیازاتی که در امتیازبندی مهاجرت به اتریش به سن شما تعلق می گیرند:

افراد 20 تا 35سال 20 امتیاز

افراد 35 تا 40 سال 15 امتیاز

افراد 40 تا 45 سال 10 امتیاز
 

- امتیازاتی که در امتیازبندی مهاجرت به اتریش به مدرک تحصیلی شما تعلق می گیرند:

مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس 20 امتیاز

مدرک تحصیلی دکترا 40 امتیاز

رشته های فنی و مهندسی و کامپیوتری 30 امتیاز

افرادی که لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های اتریش دارند 10 امتیاز

افرادی که اختراع ثبت شده یا مقاله های تحقیقاتی دارند 20 امتیاز
 

- امتیازی که در امتیازبندی مهاجرت به اتریش به مدرک زبان شما تعلق می گیرد:

ارائه ی مدرک زبان انگلیسی و یا مدرک زبان آلمانی بسته به نمره و سطح مدرک 5_10 امتیاز
 

- امتیازی که در امتیازبندی مهاجرت به اتریش به سابقه ی کاری شما تعلق می گیرد:

در ازای هر سال سابقه ی کاری دو امتیاز –حداکثر 20 امتیاز

داشتن شش ماه سابقه کاری در اتریش 10 امتیاز



تاریخ درج مطلب 1398/05/01

 

                                                                                                      

فاطمه ذبیحی
با سلام ثبت میشه همدارای اعتبار هست؟با تشکر آیا ثبت اختراع ایران که در اداره مالکیت های صنعتی ایران

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر