مهاجرت به کانادا
کانادا کشوری در قاره ی آمریکای شمالی با جمعیتی در حدود 38 میلیون نفر یکی از کشورهایی است که در چند دهه اخیر توجه تعداد کثیری از متقاضیان مهاجرت را به خود جلب کرده است. مهاجرت تصمیم آسانی نیست و همه افراد همیشه تلاش می کنند که در این تغییر بزرگ بهترین تصمیم را اتخاذ کنند. هر کشور قوانین مهاجرپذیری مخصوص به خود را داراست و کانادا نیز از این قاعده مستثنی نیست. این قوانین در اکثر ایالت های فدرال کانادا کلیّات یکسانی دارند و ایالت کبک دارای قوانین مخصوص به خود است. به طور کلی روش ها و قوانین مهاجرت و اخذ ویزای کشور کانادا به شش دسته تقسیم می شوند: اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی، اخذ اقامت از طریق ویزاهای کاری (مانند Skilled worker یا Express Entry)، اخذ اقامت کشور کانادا از طریق ازدواج، اخذ اقامت دائم کانادا از طریق خوداشتغالی، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی. افراد راه های مختلفی را برای مهاجرت به کانادا انتخاب می کنند؛ راه هایی مثل مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، کار یا سرمایه گذاری. در این مقاله سعی داریم شما را با انواع روش های مهاجرت به کانادا آشنا نماییم و در این تصمیم بزرگ قدم مثبتی برداریم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
مهاجرت به کانادا 2021
شرایط مهاجرت به کانادا
روش های مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کار
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای اسکیل ورکر
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی یا کارآفرینی
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلات عالیه
مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ
مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری یا ورود سریع
مهاجرت به کانادا از طریق پرستاری
مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی
مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند
مهاجرت به کانادا برای هنرمندان
مهاجرت به کانادا برای افراد موفق
مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ تابعیت
مهاجرت به کانادا و اخذ پاسپورت
امتیازبندی مهاجرت به کانادا
هزینه مهاجرت به کانادا
مزایای مهاجرت به کانادا
هزینه زندگی در کانادا
وکیل مهاجرت به کانادا
سوالات متداول مهاجرت به کانادا
جهت مشاوره رایگان همه روزه حتی روزهای تعطیل با ما در تماس باشید ۰۹۰۳۹۰۸۱۲۰۱ |
مهاجرت به کانادا 2021
اکنون که در سال 2021 میلادی به سر می بریم بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا به دنبال اطلاع از آخرین شرایط و روش های مهاجرت به این کشور هستند. بر اساس شرایط مهاجرت به کانادا در سال 2021 میلادی شما می توانید از طریق روش های سرمایه گذاری، خود اشتغالی، ازدواج، استارت آپ، اکسپرس اینتری یا اسکیل ورکر، پرستاری، پناهندگی، کار و تحصیل به این کشور مهاجرت نموده و اقامت آن را به دست آورید.
لازم به ذکر است که از طریق ویزای توریستی کانادا نیز می توان به این کشور وارد شد، اما ویزای توریستی فقط جنبه ی توریستی و گردشگری داشته و اقامت کانادا را موجب نخواهد شد.
شرایط مهاجرت به کانادا
بررسی شرایط مهاجرت به کانادا نیاز به اطلاع از روش مهاجرت دارد. می توان گفت داشتن مدرک زبان تقریبا در تمام روش ها شرط اصلی است. اما در ادامه شرایط مهاجرت به کانادا توسط هر روش را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
روش های مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا از روش های متعددی امکان پذیر است که شرایط هر کدام از روش ها نیز با روش دیگر متفاوت است. در اینجا برخی از راه های مهاجرت به کانادا را با هم بررسی می کنیم.
شرایط مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت تحصیلی به کانادا دارای هفت پارامتر اصلی است :
1. دریافت نامه پذیرش از یکی از مراکز آموزش عالی شناخته شده و مورد تایید. افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کبک را دارند باید نامه ای که به آن CAQ گفته می شوند دریافت نمایند. بدیهی است که این مرحله باید قبل از اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی جهت مهاجرت به کانادا انجام پذیرد. ضمن آن که اکثر دانشگاه های کانادا شرط معدل جهت اعطای پذیرش را 15 در نظر می گیرند. اما این معدل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های برتر کانادا باید بیشتر باشد.
مراحل کلی اخذ نامه پذیرش از دانشگاه های کانادا
این پروسه به طور کلی دارای چند مرحله می باشد:
- برخورداری از چند شرط معیار:
* داشتن حداقل مدرک دیپلم
* فرم درخواست پر شده بصورت دقیق (عموماً در سایت دانشگاه ها موجود می باشد)
* داشتن رزومه و انگیزه نامه
* داشتن مدرک زبان انگلیسی (C1، آیلتس، تافل) یا زبان فرانسوی (DELF ، DALF ، TEF)
* مدرک تمکن مالی به میزان 10 هزار دلار کانادا جهت نشان دادن توان مالی پرداخت هزینه های زندگی برای یک سال
* داشتن حداقل یک توصیه نامه از اساتید معتبر (مقاطع ارشد و بالاتر)
2. اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی نزد اداره مهاجرت کانادا، سفارت کانادا یا کنسولگری این کشور. گرفتن ویزای دانشجویی جهت مهاجرت به کانادا کار چندان سختی نیست و می توان آن را چه به صورت حضوری و چه آنلاین انجام داد.
3. پاسخ به سوالاتی که هنگام اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی پرسیده می شود. پاسخ به این سوالات تعیین می کند که فرد اقدام کننده واجد شرایط گرفتن ویزای دانشجویی است یا خیر. در صورت احراز شرایط اخذ ویزای دانشجویی مدارک لازم جهت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل از وی خواسته خواهد شد.
4. پس از احراز شرایط فرد، یک چک لیست تهیه مدارک به وی داده می شود که دارای یک کد شخصی است و 60 روز نیز اعتبار دارد. توصیه می شود افراد یک نسخه چاپی از این برگه برای مراحل بعد به همراه داشته باشند. این برگه حاوی اطلاعاتی است در مورد اپلای، حدود شهریه پرداختی، لیستی از مدارکی که متقاضی مهاجرت به کانادا باید ارائه کند و راهنمای مراحل بعد.
5. سپس نوبت به ارائه مدارک مربوط به مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل می رسد.
مدارک مهاجرت به کانادا شامل:
- مدرک دیپلم یا پایان تحصیلات دبیرستان
- رزومه و انگیزه نامه
- مدرک زبان
- مدرک تمکن مالی
- حداقل یک توصیه نامه از اساتید معتبر
- پر کردن و ارائه فرم های مربوطه
- پاسپورت و شناسنامه معتبر
6. پس از آماده سازی مدارک و پُر کردن فرم های مربوطه و پرداخت هزینه های بررسی پرونده افراد باید ثبت نام خود جهت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را تکمیل کنند.
7. از بعضی از افراد خواسته می شود که در محل اخذ ویزای مهاجرت به کانادا برای انجام مصاحبه حضور پیدا کنند.
افرادی که از کشورهایی اروپایی و خاورمیانه برای مهاجرت به کانادا اقدام می کنند باید اطلاعات بایومتریک خود را نیز ارائه دهند. بدین منظور مراکز مشخصی اقدام به جمع آوری این اطلاعات می کنند. گرفتن این اطلاعات زمان زیادی نمی برد و در حد 10 دقیقه طول خواهد کشید و شامل اثر انگشتان هر دو دست و عکس چهره افراد می باشد. در زمان انجام تست بایومتریک بهتر است پذیرش دانشگاه و مدارک تحصیلی خود را همراه با مدارک شناسایی به همراه داشته باشید.
ارائه سند تمکن مالی به میزان 10 هزار دلار کانادا به ازای هر سال اقامت در کانادا (11 هزار دلار کانادا جهت اقدام برای تحصیل در ایالت کبک) نیز از ملزومات پرونده های مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل است.
برترین دانشگاه های کانادا |
دانشگاه تورنتو (در شهر تورنتو، استان اونتاریو) |
دانشگاه مک گیل (در شهر مونترال، استان کبک) |
دانشگاه بریتیش کلمبیا (در شهرهای ونکوور و کلونا، استان بریتیش کلمبیا) |
دانشگاه آلبرتا (در شهر ادمونتون، استان آلبرتا) |
دانشگاه وسترن (در شهر لندن، استان اونتاریو) |
دانشگاه کنکوردیا (در شهر مونترال، استان کبک) |
دانشگاه مونترال (در شهر مونترال، استان کبک) |
نکته: ممکن است صدور ویزای دانشجویی برای برخی از دانشجویان بین المللی به خصوص در مقاطع ارشد و دکتری به دلایل مختلف به طول بیانجامد. در این صورت دانشجو این حق را دارد که به دانشگاه درخواست به تعویق انداختن پذیرش (Deferral) بدهد. در صورت تایید دانشگاه پذیرش دانشجو به مدت یک ترم یا بیشتر به تعویق می افتد تا وی بتواند از ترم/سال تحصیلی بعد دوره تحصیل خود را آغاز کند. البته باید توجه داشت که این مقوله همه رشته های تحصیلی را شامل نمی شود و فقط در برخی از رشته ها می توان از این امکان استفاده کرد.
کالج سنتنیال در استان اونتاریو
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کار
کانادا یکی از کشورهای مهاجرپذیر در زمینه کار نیز می باشد. روش های مهاجرت به کانادا از طریق کار و مهاجرت کاری به کانادا شامل برنامه های اسکیل ورکر، خوداشتغالی و ویزای استارت آپ می باشند. کانادا به دلیل داشتن بازارکار رقابتی و پویای خود همیشه فضای لازم برای نیروی کار جدید را فراهم می کند و متقاضیان می توانند با ارائه تجربیات و مهارت های خود فضای مناسبی جهت کار برای خود پیدا کنند. البته باید توجه داشت که مدارک تحصیلی، داشتن مدرک زبان و داشتن برنامه مناسب جهت ارائه به دولت کانادا از نکات مهمی هستند که متقاضیان کار در کانادا حتما باید آنها را مد نظر قرار بدهند. مهاجرت کاری به کانادا از طریق برنامه اسکیل ورکر انجام می شود.
برج CN واقع در شهر تورنتو
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای اسکیل ورکر
برنامه فدرال اسکیل ورکر (FSW) جهت مهاجرت به کانادا برای آن دسته از افراد در نظر گرفته شده که از طریق مهارت ها یا تجربیات کاریشان برای مهاجرت به کانادا انتخاب می شوند. از تاریخ اول ژانویه سال 2015 افراد متقاضی اسکیل ورکر باید از طریق سیستم اکسپرس انتری وارد سیستم ارزیابی شوند. سیستم اکسپرس انتری عبارت است از برنامه مدیریت تقاضای ورود فوری افراد به کانادا جهت کسب اقامت دائم این کشور. در این سیستم افراد متقاضی مهاجرت به کانادا از نظر داشتن شرایط لازم جهت کمک به اقتصاد کانادا ارزیابی می شوند و سپس به اصطلاح وارد استخر (immigration pool) می شوند تا پس از کسب امتیازات لازم برای آنها تاییدیه و دعوت نامه ارسال شود. مزیت بزرگ این برنامه بررسی سریع پرونده ها نسبت به سایر برنامه های مهاجرت به کاناداست.
افراد واجد شرایط مهاجرت به کانادا می بایست حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
- دارای پیشنهاد کار باشند (Job Offer)
- واجد شرایط کار در کشور کانادا باشند
- توان اثبات تمکن مالی لازم برای حمایت مالی از خود یا وابستگان پس از مهاجرت به کانادا را داشته باشند.
- داشتن حداقل 1 سال تجربه کار مهارتی تمام وقت
- داشتن حداقل مهارت در یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه
- داشتن حداقل یک مدرک تحصیلات تکمیلی
برخی از مشاغل مورد نیاز در این برنامه عبارت اند از:
مشاغل مدیریتی، بانکداری، مشاغل مربوط به مدیریت سرمایه، مدیریت رستوران و خدمات غذایی و مشاغل مهندسی.
برخی سایت های کاریابی درکشور کانادا (فدرال) عبارتند از:
https://www.indeed.ca/
https://www.workopolis.com/en/
https://www.monster.ca/
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی
طبق تحقیقات صورت گرفته از مقامات بخش مهاجرت دولت کانادا، متقاضیان مهاجرت به کانادا می توانند از طریق ثبت نام در برنامه خوداشتغالی جهت مهاجرت به کانادا اقدام کنند. میزان هزینه بررسی پرونده مهاجرت به کانادا از حدود 1540 دلار شروع می شود و مدت زمان بررسی پرونده حدود 25 ماه می باشد که مدت زمان ارائه مدارک شناسایی و تشخیص هویت (بایومتریک) نیز شامل این مدت زمان است.
این برنامه به متقاضیان خوداشتغالی مهاجرت به کانادا امکان گرفتن اقامت دائم در کانادا (به جز استان کبک) را می دهد.متقاضیان می بایست سابقه کاری مرتبط با شاخه ی اقدامی مد نظرشان را که قصد کار در این کشور دارند بین سه تا پنج سال به سفارت ارائه کنند وبرای پذیرفته شدن درخواستشان طرح توجیهی یا بیزینس پلن مناسبی را برای اثبات تاثیر فعالیتشان بر بازار و فرهنگ این کشور ارائه نمایند.در این زمینه داشتن مدارک قوی بین الملی و عملی همچنین دانش کافی از اقتصاد و بازار این کشور می توانند نقش به سزایی در پذیرفته شدن شما ایفا نمایند
مهاجرت به کانادا - تعریف فرد خود اشتغال:
عبارت است از فردی که تجربه لازم در زمینه خوداشتغالی و انجام کار فردی را جهت مهاجرت به کانادا داشته باشد. مهاجر پذیرفته شده باید هدف و توان لازم برای خوداشتغالی در حوزه های فرهنگی و هنری و ورزشی را داشته باشد. برخی از مشاغلی که از طریق آنها افراد می توانند جهت دریافت ویزای خوداشتغالی اقدام کنند عبارت اند از:
- نویسندگان
- هنرمندان خلاق مشغول به کار
- موسیقی دانان
- نقاشان
- مجسمه سازان و افراد شاغل در هنرهای بصری
- پشتیبان فنی و مشاغل مربوط به حوزه پویانمایی
- طراحان خلاق
نکته: از تاریخ 18 مارچ 2018 برنامه خوداشتغالی کشاورزان به حالت تعلیق درآمده است و پرونده های جدید پئیرش نمی شوند.
مهاجرت به کانادا - تعریف تجربه لازم برای خود اشتغالی:
هنگام درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی، فرد باید تجربه کافی در زمینه های لازم را داشته باشد. منظور از تجربه، داشتن حداقل دو سال سابقه کاری به فاصله 5 سال قبل از تاریخ درخواست تا زمان تصمیم گیری در مورد پرونده درخواست می باشد. لازم به ذکر است که داشتن تجربه بیشتر از دو سال تضمین کننده کسب امتیاز بیشتر است. سابقه کار باید حداقل در یکی از زمینه های زیر باشد:
- خوداشتغالی در حوزه فعالیت های فرهنگی یا ورزشی
- سابقه ی شرکت داشتن در فعالیت های فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی یا کارآفرینی
اغلب استانهای کانادا با دولت فدرال کانادا برای انجام امور مهاجرتی در مورد شرایط مهاجرت به کانادا به یک نقطه مشترک رسیده اند. استان های کبک، اونتاریو، منیتوبا، بریتیش کلمبیا، نیوبرانزویک و نووا اسکوشیا از جمله این استان ها هستند. شرایط هر یک از استان ها با دیگری متفاوت است. شرایط مهاجرت به استانهای کانادا از طریق سرمایه گذاری را می توان اینگونه برشمرد:
آن دسته از افراد که برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی اقدام می کنند باید دارای یک بیزینس فعال باشد. بین 300 هزار تا یک و نیم میلیون دلار کانادا بعنوان دارایی خالص فرد متقاضی مهاجرت به کانادا باید ارائه شود. میزان دقیق این دارایی بر اساس استان تعیین می گردد. نکته جالب در مورد این میزان دارایی این است که فرد هیچ نیازی به انتقال آن به کانادا ندارد. فرد متقاضی مهاجرت به کانادا باید مدارکی مبنی بر داشتن مدیریت یک موسسه یا کارخانه یا بخشی از آن تحت مالکیت خود ارائه کند. سپس، فرد باید یک سفر اکتشافی به مدت حداقل یک هفته به ایالت مورد نظر در کانادا داشته باشد تا از چند و چون سرمایه گذاری در کانادا اطلاع پیدا کند. در آخر، فرد باید آماده ی ارائه پروژه و توجیه آن در مصاحبه های پیش رو باشد.
به همین منظور افراد باید شرایط زیر را داشته باشند:
- داشتن سن حداقل 18 سال (برای سرمایه گذاری استانی و یا کارآفرینی بهترین سن بین 35 تا 40 سال است)
- داشتن حداقل یک مدرک تحصیلات عالی
- داشتن سابقه مدیریتی به مدت حداقل دو سال در بازه پنج ساله قبل از اقدام
- داشتن مهارت در زبان خارجی (انگلیسی یا فرانسوی، بسته به استان انتخابی)
تحصیل در کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلات عالیه
برای اطلاع از روش تحصیلات عالیه جهت مهاجرت به کانادا توضیحات دکتر قاسمی مدیر موسسه حقوقی آینده سازان مهر را در ویدیوی زیر بشنوید :
مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ
اگر ایده خلاقانه ای برای راه اندازی کسب و کار در کانادا دارید، ویزای استارتاپ می تواند یکی از گزینه های مناسب برای مهاجرت به این کشور باشد.به این منظور علاوه بر داشتن یک ایده خلاقانه باید از حمایت یک سرمایه گذار کانادایی نیز برخوردار باشید. هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ حدودا 80 تا 200 دلار کاناداست و با توجه به سازمان مورد نظر برای پیاده سازی ایده تعیین می گردد.
از شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن ایده و برنامه تجاری نو و ابتکاری
- تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه
- داشتن تمکن مالی
- داشتن حمایت یک سرمایه گذار کانادایی
برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای استارتاپ کانادا باید کسب و کار شما در این کشور پس از چند سال موفق عمل کرده باشد. به عنوان مثال برای کانادایی ها شغل ایجاد کند و همچنین قابلیت رقابت در سطح جهانی را داشته باشد.
مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری یا ورود سریع
برنامه اکسپرس انتری برنامه ای برای مهاجرت به کانادا بر اساس مهارت است و به این منظور باید شرایطی از جمله داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه، پاسپورت معتبر، سابقه کار، مدرک تحصیلی و ... را داشته باشید. در این روش از مهاجرت به کانادا افراد با توجه به مهارت های خود امتیاز گرفته و رتبه بندی می شوند. سپس می توانند جهت برنامه های زیر در کانادا اقدام نمایند.
- برنامه نیروی کار متخصص یا فدرال یا اسکیل ورکر
- برنامه نیروی متخصص فنی فدرال یا اسکیل ترید
- برنامه تجربه کار کانادایی
- برنامه مهاجرت استانی
مهاجرت به کانادا از طریق پرستاری
پرستاری نیز یکی دیگر از راه های مهاجرت به کاناداست، البته منظور پرستار خانگی است. اگر تجربه یک سال پرستاری در 3 سال اخیر از کودکان، سالمندان و معلولین را دارید می توانید از این روش جهت مهاجرت به کانادا اقدام کنید. این روش نیاز به مدرک خاصی ندارد اما مدرک شما باید معادل سطح متوسطه در کانادا باشد و همچنین دوره های مورد نیاز را بگذرانید. توانایی در صحبت و خواندن و نوشتن به زبان انگلیسی یا فرانسه نیز از دیگر شرایط این روش است.
با این روش می توانید اعضای خانواده خود را نیز به همراه خود ببرید و پس از چند سال نیز موفق به دریافت اقامت دائم و شهروندی کانادا خواهید شد.
مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
پناهندگی در کانادا یکی دیگر از روش های مهاجرت به این کشور است که متقاضی آن باید ثابت کند از لحاظ مذهبی، سیاسی و ... در کشور خود تحت فشار بوده است. این روش به هیچ عنوان توصیه نمی شود، چرا که فقط درخواست پناهندگی افراد بسیار کمی که دارای شرایط خاص و استثنایی هستند پذیرفته می شود. این روش دردسرهای فراوانی از جمله زمانبر بودن و غیر قانونی بودن را دارد و نمی توان از دریافت اقامت این کشور اطمینان حاصل نمود.
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
سوال بسیاری از افراد این است که آیا با ازدواج و نامزدی در کانادا می توانم به این کشور مهاجرت کنم؟ بله و یکی از راحت ترین روش های مهاجرت به کانادا همین است اما باید ثابت کنید که ازدواج شما واقعی بوده و به منظور دریافت اقامت کانادا انجام نشده است.
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج و نامزدی برای فردی که قصد دارید با او ازدواج کنید، موارد زیر هستند:
- شهروند کانادا باشد
- داشتن 18 سال سن
- برخورداری از توانایی مالی جهت تامین هزینه های زندگی به مدت سه سال
- واقعی بودن ازدواج
لازم به ذکر است که این روش منجر به تابعیت کانادا نمی شود اما می توانید درخواست تابعیت دهید و پس از گذشت 5 سال از تاریخ این درخواست و با شرط حداقل 1095 روز حضور در این کشور جهت تابعیت کانادا اقدام نمایید.
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی
ویزای توریستی نیز یکی دیگر از راه های مهاجرت به کاناداست اما این روش منجر به اقامت دائم و حتی اقامت موقت نیز نخواهد شد. از طریق سه نوع ویزای توریستی می توانید وارد کانادا شوید که عبارتند از:
ویزای سینگل کانادا: مدت زمان این ویزا 6 ماه بوده و فقط یک بار می توانید از طریق آن برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید.
ویزای مولتی کانادا: اعتبار این ویزا 5 سال است و شما می توانید با این ویزا در مدت 5 سال چندین بار به این کشور سفر کنید. البته مدت زمان اقامت در هر بار حداکثر 6 ماه است. پس از 6 ماه باید حتی به مدت چند ساعت خاک کانادا را ترک کرده و دوباره به کانادا برگردید.
سوپر ویزای کانادا: این ویزا مخصوص والدین و پدربزرگ و مادربزرگ هاست که فرزند یا نوه آنها اقامت کانادا دارند. این ویزا 10 ساله و حداکثر ماندن در کانادا در هر بار حداکثر 2 سال می باشد. پس از دو سال می توان از کانادا خارج و دوباره به آن وارد شد.
مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند
تولد هر فرزندی در کشور کانادا بدون توجه به ملیت و تابعیت پدر و مادرش، موجب اخذ تابعیت و شهروندی برای وی می شود. اما نکته قابل توجه این است که تولد فرزند تاثیری در تابعیت برای پدر و مادر نخواهد داشت. تنها در صورتی می توان از طریق تولد فرزند تابعیت کانادا را اخذ نمود که فرزند شما به سن 18 سالگی رسیده و اسپانسر شما شود.
مهاجرت به کانادا برای هنرمندان
هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزان توانند از طریق ویزای خوداشتغالی به کانادا مهاجرت نمایند. همانطور که در بخش های قبل توضیح دادیم، ویزای خوداشتغالی در سه دسته فرهنگی، ورزشی و کشاورزی اعطا می شود. بنابراین اگر موسیقی دان، نقاش، مجسمه ساز، فوتبالیست، کشاورز و ... هستید، می توانید از این ویزا جهت مهاجرت به کانادا استفاده کنید.
شرایط مهاجرت به کانادا برای هنرمندان نیز همانند شرایط مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی است که می توانید در بخش های قبل مطالعه کنید.
مهاجرت به کانادا برای افراد موفق
افراد موفق نیز شامل همان هنرمندان و ورزشکاران که در بخش قبل توضیح دادیم می شود. به طور کلی هر فردی که در زمینه حرفه ی خود موفقیت های درخشانی را کسب کرده باشد، می تواند از طری ویزای خوداشتغالی کانادا به این کشور مهاجرت کند. از شرایط دریافت این ویزا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن 2 سال سابقه کار مرتبط در 5 سال اخیر
- اخذ حداقل 35 امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری
- داشتن تمکن مالی به مبلغ حداقل 100 هزار دلار کانادا
- گواهی عدم سوء پیشینه
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی
مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ تابعیت
دریافت تابعیت و پاسپورت کانادا بدون توجه به روش انتخابی جهت مهاجرت به این کشور پس از 5 سال امکانپذیر است. البته برخی روش ها مانند مهاجرت کاری به کانادا مستقیما موجب اخذ تابعیت و برخی دیگر مانند مهاجرت تحصیلی به کانادا به طور غیر مستقیم موجب دریافت تابعیت این کشور خواهند شد. به این صورت که پس از تحصیل در کانادا باید ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل کرد.
شرایط گرفتن تابعیت کانادا عدم ارتکاب به جرم، موفق بودن کسب و کار و همچنین گذشت 3 سال از اقامت دائم در این کشور می باشد.
مهاجرت به کانادا و اخذ پاسپورت
اخذ پاسپورت کانادا به معنی دریافت تابعیت و شهروندی این کشور است. به این منظور باید ابتدا اقامت دائم این کشور را داشته باشید. بنابراین اگر از راه های تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد فرزند برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید، می توانید پاسپورت این کشور را اخذ نمایید.
در برخی از این روش از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت خواهید کرد و در برخی دیگر پس از گذشت چند سال از اقامت موقت می توانید درخواست اقامت دائم داده و پس از آن نیز برای اخذ پاسپورت کانادا اقدام کنید.
امتیازبندی مهاجرت به کانادا
امتیازبندی مهاجرت به کانادا در روش اکسپرس انتری مطرح می باشد که برای متقاضیان کار در کانادا توسط دولت این کشور از سال 2015 راه اندازی شده است. در امتیازبندی مهاجرت به کانادا هر فرد با توجه به فاکتورهای خاصی از جمله سن، میزان تحصیلات، سابقه کار، داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی و مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسوی؛ رتبه بندی می شود.
امتیازبندی مهاجرت به کانادا در دو مرحله انجام می شود که مرحله اول 100 امتیاز داشته و مرحله دوم 1200 امتیاز دارد. علاوه بر متقاضی امتیازاتی نیز برای همراه وی در صورت وجود در نظر گرفته شده است.
هزینه مهاجرت به کانادا
هزینه مهاجرت به کانادا با توجه به روشی که برای مهاجرت به این کشور انتخاب می کنید، متفاوت است. این هزینه شامل هزینه های وکیل، سفارت، پاسپورت، ترجمه مدارک، آزمایش های مورد نیاز، تاییدیه تحصیلی و ... به همراه هزینه روش انتخابی می باشد.
بنابراین هزینه دقیقی نمی توان جهت مهاجرت به کانادا برآورد کرد. برای اطلاع از هزینه مهاجرت به کانادا از طریق روش مورد نظرتان با کارشناسان خبره ما در ارتباط باشید.
مزایای مهاجرت به کانادا
ممکن است سوال بسیاری از افراد که قصد مهاجرت به کانادا دارند این باشد که مزایا و دلایل مهاجرت به کانادا کدام است؟ ماین مزایا می تواند با توجه قصد و هدف شما از مهاجرت متفاوت باشد اما به طور کلی ما می می توانیم مزایای زیر را جهت مهاجرت به کانادا برشمریم:
- اقتصادی قوی و رو به رشد
- نرخ بیکاری پایین
- فرصت های کاری زیاد
- تنوع در قومیت ها
- فرهنگ بالای کانادایی ها
- رفاه بالا
- قوانین ساده مهاجرتی
هزینه زندگی در کانادا
هزینه زندگی در کانادا با توجه استان و شهر محل اقامت متفاوت است. اما می توان گفت هزینه زندگی در کانادا نسبت به سایر کشورهای انگلیسی زبان از جمله استرالیا مناسب تر است. این هزینه را به طور متوسط 1000 تا 2000 دلار کانادا برآورد کرده اند.
در تصویر زیر متوسط هزینه زندگی در کانادا در موارد مختلف نشان داده شده است.
وکیل مهاجرت به کانادا
آیا می دانید بهترین روش برای مهاجرت به کانادا کدام است؟ بسته به شرایط هر فردی روش مهاجرت به کانادا نیز متفاوت است و نمی توان با اطمینان کامل گفت که کدام روش بهترین است. برای بررسی بهترین و کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا با وکلای حرفه ای موسسه حقوق مهاجرتی آینده سازان مهر در تماس باشید.
سوالات متداول مهاجرت به کانادا
بهترین روش مهاجرت به کانادا کدام است؟
اسکیل ورکر، کارآفرینی و سرمایه گذاری از بهترین راه های مهاجرت به کانادا می باشند.
آیا مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل موجب اقامت دائم این کشور می شود؟
خیر. هیچ کشوری به دانشجویان بین المللی اقامت دائم نمی دهد.
هزینه زندگی در کانادا چقدر است؟
هزینه زندگی در کانادا به طور میانگین 10 الی 12 هزار دلار کانادا در سال می باشد.
راحت ترین راه مهاجرت به کانادا کدام است؟
می توان گفت ازدواج با یک فرد کانادایی راحت ترین راه مهاجرت به این کشور است. البته در صورتی که این ازدواج تقلبی و به قصد اخذ تابعیت کانادا نباشد.
آیا تولد فرزند در کانادا موجب اخذ تابعیت برای پدر و مادر نیز می شود؟
خیر. این روش فقط موجب اخذ تابعیت برای فرزند متولد شده در کانادا می شود.
آدرس سایت مهاجرت به کانادا چیست؟
https://www.canada.ca/en.html
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مختلف مهاجرت به کانادا با مشاورین مجرب موسسه آینده سازان مهر در ارتباط باشید.
سفارت کانادا در ایران:
آدرس : تهران ، خیابان استاد مطهری ، خیابان شهید سرافراز ، پلاک 57
تلفن : 81520000-021
فکس : 88757054-021
پرطرفدارترین خدمات موسسه حقوقی آینده سازان مهر را ببینید :
تحصیل در ترکیه
تحصیل در کانادا
تحصیل در آلمان
سرمایه گذاری کانادا
کار در آلمان
کار در کانادا
سرمایه گذاری در شینگن
تحصیل در شینگن
مهاجرت به آلمان
دفتر مهاجرتی شیراز
ابر کلمات کلیدی :
تاریخ به روزرسانی 1402/2/3