جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

سرمایه گذاری در شینگن

 

بسیاری از کشورهای ناحیه شینگن به  منظور جذب سرمایه ی خارجی جهت افزایش رونق اقتصادی و ایجاد کسب و کار به متقاضیان سرمایه گذاری در شینگن که واجد شرایط سرمایه گذاری در این منطقه هستند ویزای سرمایه گذاری (investment visa) یا ویزای طلایی (golden visa) اعطا می کنند و این افراد با توجه به نوع سرمایه گذاری خود می توانند حق اقامت یا شهروندی شینگن را کسب نمایند. کشورهای عضو شینگن عبارتند از:

بلژیک، اتریش، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، لوکزامبورگ، اسلواکی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین و اسلوونی.

اولین برنامه ی ویزای طلایی جهت سرمایه گذاری در شینگن در روز 8 اکتبر سال 2012 میلادی در کشور پرتغال با هدف تامین بودجه ی مورد نیاز در بازار املاک و مستغلات این کشور آغاز شد. در این مقاله می خواهیم به بررسی نحوه ی سرمایه گذاری در شینگن بپردازیم.

 

سرمایه گذاری در شینگن

 

نحوه سرمایه گذاری در شینگن

  1. سرمایه گذاری در شینگن از طریق خرید املاک و مستغلات (افرادی که از طریق خرید ملک و مستغلات اقدام به سرمایه گذاری می کنند دیگر نیازی به دریافت ویزای شینگن ندارند و می توانند به راحتی در بیش از 145 کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا تردد کنند).
  2. سرمایه گذاری در شینگن از طریق خرید سهام شرکت های معتبر (باید 50 درصد از سهام هر شرکتی که قصد سرمایه گذاری در آن را دارد خریداری کند. در این بین شخص متقاضی سرمایه گذاری در شینگن می تواند از سرمایه ی دیگری استفاده کند اما باید ثابت کند که سرمایه متعلق به خودش بوده است).
  3. سرمایه گذاری در شینگن از طریق سرمایه گذاری در بخش صنعت، صادرات و واردات (با سرمایه گذاری در هریک از بخش های نام برده می توانید بعد از گذشت 5 سال جهت اخذ اقامت دائم اقدام کنید).

 

شرایط سرمایه گذاری در شینگن

  1. حداقل سرمایه ی مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در شینگن 150000 یورو می باشد.
  2. سن فرد متقاضی سرمایه گذاری در شینگن نباید کمتراز 55 سال باشد (شرط سنی در برخی از کشورها وجود ندارد مانند استرالیای جنوبی و غربی).
  3. ارائه مدرک مربوط به تمکن مالی و گردش حساب 4 سال اخیر الزامی است.
  4. متقاضی سرمایه گذاری در شینگن باید ثابت کند که توانایی لازم برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار جدید را دارد(داشتن سابقه مدیریتی و تحصیلات مرتبط با حوزه ی سرمایه گذاری نوعی امتیاز برای سهولت در اخذ ویزای سرمایه گذاری در شینگن محسوب می شود).
  5. نداشتن سابقه ریجکتی ویزای سرمایه گذاری در شینگن در گذشته
  6. فرد متقاضی سرمایه گذاری در شینگن باید سالم و بدون بیماری و اختلال ذهنی باشد.
  7. گردش مالی حساب شخص متقاضی سرمایه گذاری در شینگن باید بالاتر از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور مورد نظر باشد.
  8. جهت سرمایه گذاری در شینگن نیازی به ارائه مدرک زبان و تحصیلات ندارید.
  9. امکان استفاده از سرمایه شخص دیگری وجود دارد.

 

مدارک مورد نیاز جهت سرمایه گذاری در شینگن

  1. ارائه فرم تکمیل شده درخواست سرمایه گذاری در شینگن
  2. ارائه دعوتنامه رسمی از شرکت یا سازمانی که قرار است در آن سرمایه گذاری در شینگن را انجام دهید.
  3. گذرنامه معتبر
  4. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  5. گواهی پزشکی
  6. ارائه سند ملکی (ارائه اصل و ترجمه ی سند کمک شایانی به سهولت کار اخذ ویزا می کند)
  7. اثبات قدرت مالی و ارائه گردش حساب 4 سال اخیر
  8. درصورتی که در گذشته ویزای شینگن کسب کرده اید کپی از صفحات آن را ارائه دهید.
  9. جهت سرمایه گزاری در شینگن نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید.

      *تمام مدارک باید توسط دارالترجه معتبر به زبان انگلیسی ترجمه گردند

 

چه عواملی باعث میشود تا ویزای سرمایه گذاری در شینگن ریجکت شود؟

همانطور که اشاره کردیم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در شینگن وجود و ارائه یک سری شرایط و مدارک الزامی است پس اگر به هر دلیلی کنسولگری اطلاعات مورد نیاز خود در رابطه با شما را دریافت نکند درخواست ویزای شما ریجکت خواهد شد.

در ذیل به بررسی مهم ترین دلایل ریجکت ویزای سرمایه گذاری در شینگن می پردازیم:

  1. بی اعتبار بودن گذرنامه یا پاسپورت: پاسپورتی که بیش از 10 سال از زمان صدور آن گذشته باشد,گذرنامه ای که تاریخ اعتبار آن کمتر از 3  ماه باشد و یا تعداد صفحات خالی آن کمتر از 3 باشد؛ فاقد اعتبار است.
  2. نداشتن بیمه مسافرتی معتبر: بیمه ی مسافرتی که خریداری کرده اید باید در تمامی مناطق کشوری که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید مورد تایید و قابل اجرا باشد و تمام مدت زمانی که شما در آن کشور حضور دارید را پشتیبانی کند.
  3. نداشتن برنامه ی سفر: باید مشخص کنید که برای چه کاری وارد کشور شده اید و هدف شما از سرمایه گذاری در شینگن چه بوده است.
  4. عدم وجود مهر, امضا و آدرس دقیق در نامه هایی که جهت سرمایه گذاری در شینگن به سفارت ارسال کرده اید.
  5. گواهی تولد یا سند غیر قابل پذیرش: در صورتی که گواهی تولد یا سند ازدواج شما توسط وزارت کشور تایید نشده باشد و یا مدارک ارائه شده توسط مترجم های معتبر ترجمه نشده باشد این مدارک غیرقابل پذیرش است.
  6. ارائه ندادن مدارک معتبر اقامت: در صورتی که فرد بیشتر از زمان درج شده در ویزای سرمایه گذاری در شینگن در کشور مورد نظر حضور داشته باشد ریجکت خواهد شد.
  7. اقدامات جنایی گذشته یا فعلی: تمام اقدامات گذشته و حال شما توسط افسران کنسولگری جهت سرمایه گذاری در شینگن مورد بررسی قرار می گیرد.

 

راهکار رفع ریجکت ویزای سرمایه گذاری در شینگن

در صورتی که درخواست سرمایه گذاری در شینگن شما ریجکت شده باشد طی نامه ای به شما اعلام خواهد شد در صورتی که شما مرتکب اشتباه شده باشید و فرم درخواست را بطور صحیح و کامل نکرده باشید  باید 6 ماه صبر کنید و پس از بررسی درخواست خود و رفع ایرادات آن مجددا درخواست ویزای سرمایه گذاری در شینگن دهید.در صورتی که بدون هیچ دلیلی درخواست شما ریجکت شده باشید(تمام شرایط و ضوابط را رعایت کرده باشید) می توانید دوروز پس از ریجکت شدن اعتراض خود را اعلام نمایید.

*در ریجکت شدن درخواست ویزای سرمایه گذاری تمام مبالغی که فرد به حساب امانی واریز کرده است،به حساب سرمایه گذار عودت میشود

 

مزایای سرمایه گذاری در شینگن

  1. سرمایه گذاری در شینگن پروسه ی کوتاه تری نسبت به اخذ ویزای کار و تحصیلی دارد و به صورت میانگین طی 6 ماه صادر می شود.
  2. عدم نیاز به ثبت شرکت جهت سرمایه گذاری در شینگن
  3. در صورت اخذ ویزای سرمایه گذاری در شینگن می توانید برای همسر و فرزند خود (در صورتی که که کمتر از21  سال سن داشته باشد) درخواست صدور ویزا دهید.
  4. ویزای سرمایه گذاری در شینگن برای دارنده ی آن حق اقامت و شهروندی ایجاد می کند.
  5. برای دریافت ویزای سرمایه گذاری در شینگن نیازی به تحصیلات و تسلط به زبان ندارید.
  6. در صورت سرمایه گذاری در شینگن می توانید برای فرزند خود در خواست ویزای تحصیلی کنید و هچنین برای همسر شما امکان اشتغال ایجاد می شود.
  7. بدون نیاز به اخذ ویزا می توانید به تمامی کشورهای عضو شینگن سفر کنید.

 

هزینه ویزای سرمایه گذاری در شینگن

هزینه ی اخذ ویزای سرمایه گذاری در شینگن 1 تا 4/5 میلیون تومان است که این هزینه مربوط به نامه نگاری های صورت گرفته با سفارت،تاییدیه سفارت و مخارج مربوط به صدور ویزا می باشد.مدت زمان اخذ این ویزا در کشورهای مختلف متفاوت است ومعمولا 6 ماه  بطول می انجامد.

 

اخذ تابعیت و اقامت از طریق سرمایه گذاری در شینگن

با دارا بودن سرمایه ای به میزان حداقل 150,000 یورو می توانید اقدام به سرمایه گذاری در شینگن کرده و با اخذ ویزای طلایی  اقامت دائم آن کشور را دریافت کنید.در بسیاری از کشورهای عضو پیمان شینگن بعد ازگذشت 5 سال می توانید جهت اخذ  تابعیت اقدام نمایید.در اکثر کشورهای شینگن شما پس از گذشت 5 سال از سرمایه گذاری در شینگن می توانید اقامت دائم دریافت کنید مشروط بر اینکه در این کشورها طی یک دوره ی 6 ماهه مستمرزندگی کنید.

*ویزای طلایی نوعی اقامت است که به واسطه ی سرمایه گذاری شهروندان غیر اروپایی در کشورها ی حوزه ی شینگن به آن ها اعطا می شود.

 

 

شرایط تمدید اقامت ویزای سرمایه گذاری در شینگن

1- پرداخت مالیات سالیانه

2- سودآوردی در کسب و کاری که ایجاد کرده اید

3- احراز توان پرداخت حقوق و بیمه یک سال آینده

 

 

پرطرفدارترین خدمات موسسه حقوقی آینده سازان مهر را ببینید :

تحصیل در ترکیه

تحصیل در کانادا

تحصیل در آلمان

سرمایه گذاری کانادا

کار در آلمان

کار در کانادا

تحصیل در شینگن

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به آلمان

دفتر مهاجرتی شیراز

 

 

ابر کلمات کلیدی:

سرمایه گذاری در شنگن , ویزای سرمایه گذاری استرالیا , ویزای سزمایه گذاری کانادا , ویزای سرمایه گذاری آلمان , حداقل سرمایه برای مهاجرت , بهترین سرمایه گذاری در اروپا , سرمایه گذاری در خارج از کشور , بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/07/20

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر