مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
یکی از روش های اخذ اقامت کانادا مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی است. البته مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی آسان نیست و پیچیدگی های فراوانی دارد. در این مقاله روش ها و جزئیات مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی را بررسی کرده ایم.
روش های مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
روش های مختلفی برای مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی وجود دارد. این روش ها را می توان به صورت خوداشتغالی، برنامه های استانی کانادا، ویزای Owner/Operator، داشتن تخصص و داشتن پیشنهاد کاری بیان کرد. البته باید اذعان کرد که رایج ترین روش مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی از طریق ویزای اسکیلد ورکر می باشد که در آن فرد بر اساس مهارت و تجربه اش در یک کار خاص ارزیابی می شود. گفتنی است افرادی که متقاضی مهاجرت از طریق کار به کانادا با استفاده از برنامه اسکیلد ورکر هستند می بایت از طریق برنامه اکسپرس انتری اقدام نمایند. در ادامه هر کدام از این موارد جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی را بررسی می کنیم.
خوداشتغالی جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
برای مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی در روش خوداشتغالی، باید در 5 سال اخیر حداقل دو سال سابقه کاری در حرفه و شغل مورد نظرتان داشته باشید. خوداشتغالی جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی در زمینه های فرهنگی و ورزشی بیشتر مورد استقبال کشور کاناداست. از عوامل موثر دیگر بر مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی با خوداشتغالی؛ سن، تجربه و سوابق، تحصیلات، زبان و وفق پذیری است. برای آگاهی از جزئیات بیشتر در رابطه با خوداشتغالی جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی مقاله ی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی را مطالعه فرمایید. منظور از وفق پذیری امتیازاتی است که همسر یا شریک (پارتنر) قانونی فرد متقاضی در صورت احراز می تواند برای متقاضی اصلی به همراه داشته باشد. مثلا اگر همسر یا پارتنر فرد متقاضی دارای مدرک زبان یا مدارک تحصیلی باشد برای متقاضی اصلی از امتیاز برخوردار خواهد بود.
متقاضیان می بایست سابقه کاری مرتبط با شاخه ی اقدامی مد نظرشان را که قصد کار در این کشور دارند بین سه تا پنج سال به سفارت ارائه کنند وبرای پذیرفته شدن درخواستشان طرح توجیهی یا بیزینس پلن مناسبی را برای اثبات تاثیر فعالیتشان بر بازار و فرهنگ این کشور ارائه نمایند.در این زمینه داشتن مدارک قوی بین الملی و عملی همچنین دانش کافی از اقتصاد و بازار این کشور می توانند نقش به سزایی در پذیرفته شدن شما ایفا نمایند.امتیازات افراد بر اساس موارد زیر محاسبه می گردند:
سطح تحصیلات فرد حداکثر 25 امتیاز
میزان سابقه کاری فرد حداکثر 35 امتیاز
سن شخص حداکثر 10 امتیاز
مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی حداکثر 24 امتیاز
میزان انطباق پذیری شخص حداکثر 6 امتیاز
برنامه های استانی کانادا جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
روش دیگر مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی شرکت در برنامه های استانی کانادا است. هر ساله استان های کانادا لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر می کنند. اگر در مشاغل اعلام شده تخصص و حرفه ای داشته باشید می توانید برای مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی اقدام نمایید. از بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا می توان به این مشاغل اشاره کرد: نماینده بخش فروش، حسابداری، مدیریت مهندسی پروژه، تحلیلگر کسب و کار و مدیریت پروژه IT. در این برنامه یک کارفرمای کانادایی باید پس از دریافت تایید از دولت کانادا برای فرد متقاضی پیشنهاد کاری به صورت رسمی ارسال کند.
تخصص جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی با داشتن تخصص نیز میسر می باشد. برنامه ای با عنوان اسکیل ورکر در کانادا وجود دارد که از طریق آن متخصصان مورد نیاز خود را تامین می کنند. برای موفقیت در مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی به روش تخصص باید امتیازات لازم را در فاکتورهای تحصیلات، سابقه کاری، سن، زبان و انطباق پذیری به دست آورید. جزئیات بیشتر را در مقاله های مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر بخوانید.
پیشنهاد کار جهت مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی
داشتن پیشنهاد کاری از یک شرکت و کارفرمای کانادایی در کنار تخصص شانس شما را برای مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی افزایش می دهد. البته به کارگیری نیروی کار خارجی برای کارفرمای کانادایی به سادگی نیست و به این صورت است که اگر نیروی کار مورد نیاز خود را در کانادا و اتحادیه اروپا پیدا نکند، می تواند نیروهای خارجی را به کار گیرد. کارفرما بدین منظور باید به بخش اشتغال و توسعه اجتماعی کانادا (ESDC) یک درخواست ارزیابی بازار کار (LMIA) ارائه کند و در صورت تایید این مرکز کارفرما می تواند جهت ارسال پیشنهاد کار اقدام کند.
برخی از منابع کاریابی در کشور کانادا عبارت اند از:
www.indeed.ca
www.careerclick.ca
www.healthcarejobs.ca
www.retail.ca
www.monster.ca
www.jobboom.ca
لیست درآمد سالانه ی برخی از مشاغل فنی در کانادا
۱-تکنسین تجهیزات سنگین 107,220$
۲-تکنسین برق صنعتی 93,540$
۳-مکانیک صنعتی 96,540$
۴-جوشکار 83,020$
۵-لوله کشی 74,200$
۶-مکانیک کامیون و وسایل حمل و نقل 76,200$
۷-نجار 55,440$
۸-تکنسین خدمات خودرو 60,230$
۹-مکانیک تبرید 85,720$
۱۰-برق کار 83,330$
۱۱-مهندس تاسیسات 89.398$
سفارت کانادا در ایران:
آدرس : تهران ، خیابان استاد مطهری ، خیابان شهید سرافراز ، پلاک 57
تلفن : 81520000-021
فکس : 88757054-021
مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد:
مهاجرت به اتریش از طریق کار
مهاجرت به هلند از طریق کار
مهاجرت به آلمان از طریق کار
ابر کلمات کلیدی :
تاریخ به روزرسانی 1402/2/15