جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

 

طبق تحقیقات صورت گرفته از مقامات بخش مهاجرت دولت کانادا، متقاضیان مهاجرت به کانادا می توانند از طریق ثبت نام در برنامه خوداشتغالی جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی اقدام کنند. میزان هزینه بررسی پرونده مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی از حدود 1540 دلار شروع می شود و مدت زمان بررسی پرونده مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی حدود 25 ماه می باشد که مدت زمان ارائه مدارک شناسایی و تشخیص هویت (بایومتریک) نیز شامل این مدت زمان جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی است. لازم به ذکر است که از تاریخ 10 مارس 2018 دولت کانادا پرونده های خوداستغالی در زمینه های کشاورزی را نمی پذیرد و فقط پرونده های قل از این تاریخ را بررسی می کند. پس توجه به این نکته ضروری است که متقاضیان باید در زمینه های معرفی شده از سوی دولت کانادا در برنامه خود اشتغالی اقدام کنند.

این برنامه به متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی امکان گرفتن اقامت دائم در کانادا را می دهد.

 

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

 

تعریف فرد خود اشتغال در کانادا جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

به منظور مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی، خوداشتغالی عبارت است از فردی که تجربه لازم در زمینه خوداشتغالی و انجام کار فردی را داشته باشد. مهاجر پذیرفته شده در مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی باید هدف و توان لازم برای خوداشتغالی در حوزه های فرهنگی و هنری و ورزشی را داشته باشد. یکی از روش های بررسی مشاغل جهت احراز شرایط خوداشتغالی یافتن کد شغل مربوطه از طریق سیستم NOC است که در آن دولت فدرال کانادا مشاغل را بر اساس میزان درآمد، سختی کار و بازخورد عمومی آنها طبقه بندی می کند.

پاره ای از مشاغل که می توانند جهت استفاده از روش خود اشتغالی اقدام نمایند عبارتند از:
آهنگ سازان و خوانندگان
تنظیم کنندگان
کارگردانان
تهیه کنندگان
فیلم برداران
بازیگران
دوبلوران
مترجمان
روزنامه نگاران
مرمت کنندگان آثار هنری
رهبران ارکستر
نقاشان و مجسمه سازان
خبرنگاران
عکاسان
طراحان صحنه، گرافیک
انیمیشن سازان
سازندگان صنایع دستی و چرمی
طراحان دکوراسیون داخلی

ورزشکاران و داوران ورزشی
مربیان باشگاه های ورزشی و تناسب اندام

 

تعریف تجربه لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

هنگام درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی، فرد باید تجربه کافی در زمینه های لازم را داشته باشد. منظور از تجربه، داشتن حداقل دو سال سابقه کاری به فاصله 5 سال قبل از تاریخ درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی تا زمان تصمیم گیری در مورد پرونده درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی می باشد. لازم به ذکر است که داشتن تجربه بیشتر از دو سال تضمین کننده کسب امتیاز بیشتر است. سابقه کار باید حداقل در یکی از زمینه های زیر باشد:

- خوداشتغالی در حوزه فعالیت های فرهنگی یا ورزشی

- سابقه شرکت داشتن در فعالیت های فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی

 

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

تجربه لازم در زمینه های فعالیت های فرهنگی یا ورزشی را داشته باشند. افراد همچنین خواهان و توانمند در داشتن سهم به سزا  در زندگی فرهنگی یا ورزشی کشور کانادا باشند که این مهم بر اساس تجربیات و مدارک ارائه شده ی آن ها اثبات می گردد. بنا به اطلاعات ثبتی در مورد مهاجرت های کاری به کانادا افراد خوداشتغالی که متقاضی ویزای خوداشتغالی کانادا هستند می توانند در برنامه های دیگر مانند اکسپرس انتری هم اقدام کنند اما باید توجه داشت که امتیازات لازم در ویزای خوداشتغالی با امتیازات لازم در اکسپرس انتری برابر نیست و به دلیل وجود تفاوت در معیارهای انتخاب در این دو برنامه داشتن امتیازات خاص در ویزای خوداشتغالی لزوماً تضمین کننده امتیازآوری در برنامه اکسپرس انتری نیست.

 

تجربیات کاری فرد در زمینه های فرهنگی جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

- الف. دو دوره یک ساله خوداشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی، یا

- ب. دو دوره یک ساله شرکت در فعالیت های فرهنگی در سطح جهانی، یا

- ج. ترکیبی از یک دوره یک ساله تعریف شده در الف و یک دوره یک ساله تعریف شده در ب

 

تجربیات کاری فرد در زمینه های ورزشی جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

- الف. دو دوره یک ساله خوداشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی، یا

- ب. دو دوره یک ساله شرکت در فعالیت های ورزشی در سطح جهانی، یا

- ج. ترکیبی از یک دوره یک ساله تعریف شده در الف و یک دوره یک ساله تعریف شده در ب

 

معیارهای انتخاب در مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

- تجربه و سوابق (حداکثر 35 امتیاز)

- سطح تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)

- سن (حداکثر 10 امتیاز)

- مهارت زبان (حداکثر 24 امتیاز)

- وفق پذیری (حداکثر 6 امتیاز)

 

معاینات پزشکی و امنیتی و ملزومات دیگر جهت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی و اعضای خانواده اش باید معاینات پزشکی را پشت سر بگذارند و مجوزهای لازم جهت ورود به خاک کانادا را از پلیس دریافت کنند.

همچنین فرد باید اثبات کند که تمکن مالی لازم جهت پشتیبانی مالی از خود و خانواده اش پس از ورود به کانادا را دارد.

 

نحوه درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

- دریافت پکیج درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی که شامل فرم های مربوطه و راهنمای درخواست است.

- پر کردن فرم درخواست کلی کشور کانادا.

- فعال کردن گزینه Validate پس از تکمیل فرم

- دریافت پرینت از همه صفحات، حتی صفحات بارکد دار

- وارد کردن تاریخ و امضای فرد در محل های مشخص شده

- ضمیمه کردن فرم ها همراه با بقیه مدارک خواسته شده، نتایج امتحانات زبان خارجی و رسید هزینه های پرداخت شده

 

مزایای اقدام به مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی
- عدم نیاز به داشتن پیشنهاد کار از کانادا
- تاکنون هیچ شرطی در قبال مجرد یا متاهل بودن افراد در این روش مهاجرت ذکر نگردیده است.
- عدم نیاز به خرید یا تاسیس بیزینس قبل از ورود به خاک کانادا

- در صورت موفقیت در این روش به افراد اقامت دائم کشورکانادا اعطا می گردد.

 

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

- هزینه بررسی پرونده شما و همه افرادی که همراه شما متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی هستند.

- هزینه گرفتن حق اقامت دائم (1540 دلار کانادا)

- هزینه تشخیص هویت (85 دلار کانادا به ازای هر فرد متقاضی)

- هزینه معاینات پزشکی، مجوز پلیس و امتحانات زبان خارجی (بین 100 تا 400 دلار کانادا)

پس از اتمام همه مراحل برای مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی فرد می بایست همه مدارک و فرم های خواسته شده را همراه با رسید پرداختی های انجام شده به آدرسی که در دستورالعمل مربوطه وارد شده است از طریق پست ارسال نماید.

 

ابر کلمات کلیدی :

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/02/30

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر
مطالب مرتبط