شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل همواره در بین دانشجویان پرطرفدار و محبوب است. کیفیت آموزشی بالا، امکانات گسترده ی آموزشی ، شهریه های پایین ، برترین اساتید و دانشگاه های در سطح بین المللی همه و همه موجب شده تا مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل مورد توجه بسیاری از دانشجویان و افراد علاقه مند به مهاجرت قرار گیرد. در این مقاله سعی داریم شرایط و قوانین مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را بررسی کنیم.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

 

تحصیل در کانادا

کانادا کشوری ایده آل برای دانشجویان و متقاضیان تحصیل در کانادا است؛ چرا که کشور کانادا دومین کشوربزرگ جهان و یکی از بهترین کشورها برای تحصیل می باشد. از طریق ویزای دانشجویی کانادا می توانید برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل اقدام نمایید. کشور کانادا دانشگاه های ممتاز، برتر و شناخته شده ای در سراسر جهان دارد که به همین دلیل تحصیل در کانادا آرزوی بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه های معتبر است. به طور کلی حدود 100 دانشگاه در کشور کانادا وجود دارند اما معتبرترین آنها در شهرهای مونترال، کبک، تورنتو و ونکوور قرار دارند و این شهرها شهرهای دانشگاهی کانادا محسوب می شوند.

 

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل باید حداقل مدرک دیپلم را داشته باشید. معدل دیپلم و ریزنمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی شما جهت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بسیار مهم و موثر است. اکثر دانشگاه های کانادا به زبان انگلیسی تدریس می شوند و شما برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل باید حداقل مدرک آیلتس 6 را داشته باشید.

 

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

اولین قدم برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان است. اکثر دانشگاه ها درخواست آنلاین دارند که شما می توانید با ارسال مدارک تحصیلی و ... به سایت دانشگاه مورد نظر درخواست خود را ارائه دهید و منتظر نتیجه بمانید. در صورتی که با درخواست مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل شما توسط دانشگاه موافقت شد، باید شهریه را پرداخت نمایید و مدارک خواسته شده را به سفارت کانادا تحویل دهید. بعد از مصاحبه ای که در سفارت برای شما ترتیب داده می شود و قبولی در آن ، ویزای تحصیلی کانادا برایتان صادر می گردد و می توانید برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل اقدام و به کانادا سفر نمایید.

 

مراحل کلی اخذ نامه پذیرش از دانشگاه های کانادا

این پروسه به طور کلی دارای چند مرحله می باشد:
- برخورداری از چند شرط معیار:

* داشتن حداقل مدرک دیپلم
* فرم درخواست پر شده بصورت دقیق (عموماً در سایت دانشگاه ها موحود می باشد)
* داشتن رزومه و انگیزه نامه
* داشتن مدرک زبان انگلیسی (C1، آیلتس، تافل) یا زبان فرانسوی (DELF، DALF، TEF)
* مدرک تمکن مالی جهت نشان دادن توان مالی پرداخت هزینه های تحصیل در کل مدت تحصیل
* داشتن حداقل یک توصیه نامه از اساتید معتبر (مقاطع ارشد و بالاتر)
 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

بررسی هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بستگی به فاکتورهای مختلفی از قبیل مقطع و رشته تحصیلی ، دانشگاه مورد تحصیل و ... دارد؛ اما هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل و تحصیل در کانادا نسبت به بسیاری از کشورها از جمله انگلستان ، استرالیا و آمریکا مناسب تر است. هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل برای دوره ی دبیرستان و کارشناسی حدود 12000 تا 16000 دلار کانادا ، برای دوره کارشناسی ارشد 12000 تا 18000 دلار کانادا و برای دوره دکترا 20000 دلار و بالاتر تا 30000 دلار برآورد شده است. لازم به ذکر است که با اخذ بورسیه تحصیلی کانادا می توان از هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل به طور قابل توجهی کاست. برای اطلاعات بیشتر در این باره مقاله ی شرایط بورسیه تحصیل در کانادا را مطالعه فرمایید.

ده دانشگاه برتر کشور کانادا را در لیست زیر می توانید ببینید:
10. دانشگاه کویینز (Queen's University) واقع در شهر کینگستون استان اونتاریو
9. دانشگاه کلگری (Calgary University) واقع در شهر کلگری در استان آلبرتا

8. دانشگاه وسترن (Western University) واقع در شهر لندن در استان اونتاریو

7. دانشگاه واترلو (Waterloo University) واقع در شهر واترلو در استان اونتاریو

6. دانشگاه مونترال (Universite de Montreal) واقع در شهر مونترال در استان کبک

5. دانشگاه مک مستر (McMaster University) واقع در شهر همیلتون در استان اونتاریو
4. دانشگاه آلبرتا (University of Alberta) واقع در شهر ادمونتون در استان آلبرتا

3. دانشگاه بریتیش کلمبیا (University of British Columbia) واقع در شهرهای ونکوور و کلونا (Kelowna) در استان بریتیش کلمبیا
2.دانشگاه مک گیل (McGill University) واقع در شهر مونترال در استان کبک

1. دانشگاه تورنتو (University of Toronto) واقع در شهر تورنتو در استان اونتاریو
 

 

اطلاعات کامل تر را در مقاله ی تحصیل در کانادا مطالعه فرمایید.

 

ممکن است به مطالب زیر نیز علاقه مند باشید :

تحصیل در ترکیه

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

مهاجرت به روسیه از طریق تحصیل

مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل

مهاجرت به چین از طریق تحصیل

 

ابرکلمات کلیدی :

مهاجرت به کانادا برای تحصیل , ویزای تحصیلی کانادا , ویزای دانشجویی کانادا , مهاجرت از طریق تحصیل به کانادا , ویزای تحصیلی کانادا 2018 , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل 2017 , ویزای تحصیلی کانادا 2017 , تحصیل در کانادا یا استرالیا , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزند , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در دبیرستان , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل دانش آموزی , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل 2018 , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلات , اقامت کانادا از طریق تحصیل , مهاجرت تحصیلی به کانادا

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/04/26

 

 

نرگس تیموری
سلام وقت بخیر وضعیت کار در کانادا در هنگام تحصیل و بعد از تحصیل به چه صورت هست؟ راحت کار پیدا میشه تو کانادا ؟

موسسه حقوقی آینده سازان مهر: سلام و درود. باید تخصص و وضعیت شما به صورت دقیقتر بررسی گردد. لطفا جهت مشاوره با دفتر موسسه تماس بگیرید.


Zohre
سلام مرسی میخواستم بدونم اخذ اقامت پس از اتمام دوره تحصیلی در کانادا چگونه است؟

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. شرایط تبدیل ویزای تحصیل کانادا به اقامت به شرح زیر است :
شرط اول و مهمتر از همه، تسلط به یکی از زبان های رسمی این کشور یعنی انگلیسی یا فرانسوی است.
شرط دوم داشتن دانش و سرمایه کافی جهت یافتن کار مناسب است، مسلماً افراد با مدرک تحصیلی بالاتر از شانس بیشتری برخوردار هستند. سپس، فرد باید در مشاغل تمام وقت فعالیت داشته باشد و مالیات خود را بصورت روتین پرداخت کرده تا بتواند برای گرفتن اقامت دائم اقدام کند.
به طور کلی اگر فرد پس از اتمام تحصیل دارای طرح های قوی بیزینسی باشد و بتواند در پژوهشکده های این کشور مشغول به فعالیت شده و حداقل دو نفر کانادایی یا شهروند این کشور را سر کار بیاورد برای گرفتن اقامت دائم از شانس بالایی برخوردار خواهد بود. یکی از روش های گرفتن اقامت، دریافت جواز کار یا مدرک PGWPP است که به مدت طول دوره تحصیل به افراد داده می شود (4 سال تحصیل = جواز کار به مدت 4 سال) که در طول کار با این مجوز افراد می توانند با حضور مؤثر در بازار کار نسبت به گرفتن اقامت دائم اقدام کنند.


تارا
سلام دانشگاه های کانادا که مورد تایید وزارت علوم هستند کدامند؟ ممنونم

مریم
لطفا مدارک مورد نیاز برای اپلای در دانشگاه های کانادا رو هم بگید. مرسی

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. مدارک مورد نیاز برای اپلای در دانشگاه های کانادا در هر مقطع تحصیلی و دانشگاه متفاوت است. به عنوان مثال مدارک لازم برای اپلای در دوره لیسانس اسکن و ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی می باشد. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای اپلای در دانشگاه های کانادا در دیگر مقاطع مقاله مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های کانادا را مطالعه فرمایید.


rahele
ممنون از سایت خوبتون لطفا در مورد هزینه تحصیل در کانادا یعنی هزینه شهریه دانشگاه در کانادا توضیح دهید.

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. هزینه تحصیل در کانادا به طور کلی برای دوره کارشناسی 12000 تا 16000 دلار، برای دوره کارشناسی ارشد 12000 تا 18000 دلار و برای دوره دکترا بالتر از 20000 دلار کانادا است.


mehdi
با سلام طول دوره ی تحصیل در کانادا چه مدت هست؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. طول دوره تحصیل در دانشگاه های کانادا در مقطع لیسانس ۳ تا ۴ سال بسته به نوع دانشگاه و در مقاطع ارشد بین ۱ تا ۲ سال و نهایتا ۳ سال بسته به نوع برنامه تحصیلی و دانشگاه و در مقطع دکتری حداقل ۳ و حداکثر ۶ سال بسته به نوع برنامه تحصیلی و تحقیق می باشد.


مجید صادقی
ببخشید زبان تحصیل توی کانادا به چه زبانی است؟

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. زبان تحصیل در ایالت های فدرال کانادا انگلیسی و در کبک فرانسوی می باشد.


علی بهرامی
سلام سپاس از از توضیحات لطفا در مورد هزینه زندگی در کانادا توضیح بدهید با تشکر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر : سلام و درود. هزینه زندگی در کانادا که شامل هزینه اجاره خانه وخورد و خوراک می شود حدودا ماهانه بین 1000 تا 1200 دلار کانادا است.


لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر