جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

 

فرانسه یکی از کشورهای پیشرفته ی اروپا می باشد که وضعیت اقتصادی مناسبی داشته و از طریق خرید ملک یا یک واحد تجاری یا خرید شغل می توان جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و اخذ ویزای موقت یک ساله اقدام نمود و پس از پنج سال می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت نمایید.

 

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

 

مزایای مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

- مبالغ سرمایه گذاری شخص متقاضی مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری در حساب خودش باقی مانده و توسط دولت فرانسه بلوکه نمی شود.

_مدت زمان ثبت شرکت و سرمایه گذاری در این کشور جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری نسبت به سایر کشورها کمتر می باشد.

_متقاضی مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری مالک تام و صد در صد شرکت خود می باشد و نیاز به شریک فرانسوی نیست.

_متقاضی مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری می تواند شغل مد نظر خود را انتخاب نمایید.

_فرزندان زیر 18 سال و همسر متقاضی مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری می توانند از اقامت این کشور و سایر مزایا مانند تحصیل رایگان در این کشور برخوردار شوند.

پروسه ی درخواست این ویزا در کشور فرانسه حدودا ۲ ماه می باشد.این بدین معناست که شما مدت زمان زیادی را برای این فرآیند صرف نخواهید کرد.

هزینه مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

شخص سرمایه گذار جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری باید حداقل مبلغ 10 میلیون یورو را در کارخانجات صنعتی یا شرکت های تجاری سرمایه گذاری نماید، می توان از طریق شرکتی که مالک 30 درصد از سهام آن هستید با شرکای خود یا به طور شخصی این سرمایه گذاری را انجام دهید. این برنامه اقامت طلائی با هدف جذب افرادی طراحی شده که دارائی آن ها بسیار زیاد است و با این سرمایه گذاری می توانید شما و خانواده تان ویزای موقت 10 ساله را دریافت کنید و در مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری از تمامی مزایای ارائه شده به اتباع فرانسوی بهره مند گردید.

 

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

 

پروسه مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

_درخواست ویزای کوتاه مدت این کشور جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

_ایجاد حساب بانکی و پیدا کردن چند گزینه ی مناسب بین املاک تجاری یا مشاغل موجود جهت خرید و مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

_بازگشت به کشور و درخواست ویزای بلند مدت این کشور با ارائه کامل مدارک مربوط به مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

_واریز تمامی سرمایه به حساب خود در فرانسه جهت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

_انجام معاملات اجاره یا خرید ملک تجاری در این کشور جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و درخواست اقامت موقت

_شروع کار شرکت و فعالیت تجاری جهت مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

_اخذ اقامت موقت یکساله در روش مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری پس از شروع به کار نمودن شرکت و ارائه مدارک آن

_تمدید اقامت به صورت هر ساله و پس از پنج سال درخواست اقامت ده ساله و پس از آن اقامت دائم در مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

 

مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد:

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

تاریخ درج مطلب 1398/05/01

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر