شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

 

متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش که تمایل دارند برای ورزش در استرالیا برای هدفی خاص و یا مسابقاتی مشخص اقدام نمایند می توانند از طریق اخذ ویزای ورزشی این کشور اقدام به مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش نموده و در مسابقه ی ورزشی خاص و یا مجموعه ای از رقابت ها شرکت نمایند

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش
 

مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش به شما امکانات و مزایای زیر را اعطا می نماید:

- امکان آموزش و گذرندان دوره های آموزشی در استرالیا با مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش
- امکان شرکت در مسابقات و رقابت ها با مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش
- خروج و ورود به خاک استرالیا مادامی که ویزا اعتبار دارد( به صورت چندین بار)
- امکان کار در استرالیا با
مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

 

ویزای همراه جهت مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

همچنین شما می توانید در درخواست ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش خود افراد زیر را نیز قرار دهید:
- همسر و یا شریک زندگیتان
- فامیل درجه یک
- فرزندانتان
- فرزندان قانونی شریک زندگیتان

 

شرایط ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

ویزای مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش برای ورزشکاران حرفه ای و یا داورانی که تمایل دارند در استرالیا آموزش داشته باشند و یا در رقابت ها شرکت کنند مناسب است. اما همیشه به عنوان گزینه ی درست برای ورزشکاران معرفی نشده و گاهی ویزاهای کوتاه مدت گزینه ی مناسب تر و راحت تری می باشند.
برای دریافت ویزای ورزشی باید به اسپانسر مالی توجه داشته باشید، حامی می بایست مورد تایید سازمان های دولتی و ارگان های مربوطه ی کشور استرالیا باشد.

 

ویزای موقت مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

ویزای موقت مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش 4 ساله می­باشد. برای اخذ این ویزا نیاز است که که متقاضی دارای سطح بالایی از نظر توانایی ورزش، آمادگی جسمی ، تجربه و همچنن دارای مدرک تحصیلی معتبر باشد. برای گرفتن این ویزا لازم است که مهارت و تجربیات شخص متقاضی به عنوان بازیکن ماهر و یا مربی در دوره قابل قبول و زیر نظر استانداردهای بخش مربوطه استرالیا ارزیابی شود.

 

ویزای دائمی مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

ویزای دائمی مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش برای افرادی مناسب است که :
- در رشته ای خاص رکورد یا جایزه ای خاص دریافت نموده باشند و یا حتی در دانشگاه دست آوردی خاص را کسب نموده باشند.
- از سازمان ها و موسسات بین المللی جوایزی را دریافت نموده باشند.
- از دانشگاه و موسسه ی مد نظرشان جهت مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش واجد شرایط اعلام شوند.

قبل از درخواست ویزای ورزشی باید یک اسپانسر ویزای ورزشی را حمایت مالی کند و همچنین باید این ویزا مورد تایبید سازمان های دولتی کشور استرالیا باشد که رویدادهای ورزشی را اداره می کنند. 

اگر به هر دلیلی اسپانسر ویزا قطع همکاری کرد دو راه در پیش رو متقاضی وجود دارد:

- اگرمتقاضی واجد شرایط است مجددا درخواست ویزا دهد. 

- پس از قطع همکاری با اسپانسر متثاضی ظرف مدت 28 روز خاک استرالیا را ترک نماید.

 

 

تاریخ درج مطلب 1398/01/22

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر