مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص



برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص باید از لحاظ سن، مدرک تحصیلی، سابقه ی کاری و مدرک زبان انگلیسی شرایط لازم را داشته باشید. همچنین شرایط همسر نیز می تواند امتیازات بیشتری را برای متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به همراه داشته باشد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

 

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

امتیازات فرد جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به طور کلی می بایست 60 ودر برخی موارد 65 باشد که در ادامه توضیحات لازم را ارائه می کنیم:
 - سن شخص متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص می بایست از ۵۰ سال کمتر باشد.
- مدرک آیلتس حداقل ۶٫۰ الزامی است.
- تایید مدارک تحصیلی از طریق سازمانهای مربوطه در استرالیا و ارزشیابی آن ها.
- داشتن سوابق کاری و یا تحصیلی در استرالیا و یا سوابق کاری در خارج از استرالیا.

 


امتیازات مربوط به سن شخص متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

۱۸ تا ۲۴ سال # ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال # ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال # ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال # ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال # ۰ امتیاز

 

امتیازات مربوط به مدرک IELTS متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

نمره ۶ در هر ۴ مهارت # امتیاز ۰
نمره ۷ در هر ۴ مهارت # امتیاز ۱۰
نمره ۸ در هر ۴ مهارت # امتیاز
۲۰

 

امتیازات مربوط به سابقه کاری در استرالیا برای متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

۱ سال سابقه کاری مرتبط  با مدرک در ۲ سال گذشته #   ۵۵ امتیاز
۳ تا 5 سال سابقه کاری مرتبط با مدرک در سالهای گذشته # ۱۰ امتیاز
۷ سال سابقه کاری مرتبط  با مدرک در سالهای گذشته # ۱۵ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط با مدرک در سالهای گذشته # ۲۰ امتیاز

 

امتیازات مربوط به سابقه کاری در خارج از استرالیا برای متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

۳ سال سابقه کار مرتبط با مدرک در ۵ سال گذشته # 55 امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط  با مدرک در۷ سالهای گذشته # ۱۰ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط با مدرک در سالهای گذشته # ۱۵ امتیاز

 

امتیازات مربوط به مدارک تحصیلی متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مدارک تایید شده توسط دولت استرالیا # ۱۰امتیاز (Assessment)
مدارک دیپلم اخذ شده ازدولت استرالیا # ۱۰امتیاز
مدارک فنی حرفه ایی تایید شده توسط دولت استرالیا # 10 امتیاز
مدارک لیسانس یا فوق لیسانس اخذ شده از استرالیا و یا خارج از استرالیا # ۱۵ امتیاز
مدارک بالاتر مانند مدرک دکتری اخذ شده از استرالیا یا خارج از آن # ۲۰ امتیاز
افرادی که مدارک تحصیلی شان معادل مدرک دیپلم و یا فوق دیپلم استرالیا باشد می توانند از۱۰ امتیاز و افرادی که مدرک آن ها معادل لیسانس و مدارج بالاتر استرالیا می باشد از ۲۰ امتیازبرخوردار می گردند.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

 

تحصیل متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در استرالیا

داشتن دو سال سابقه ی تحصیل در شهرهای بزرگ استرالیا ۵# امتیاز

 

تحصیل متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شهرهای کوچک تر استرالیا

داشتن سابقه ی تحصیل درمناطق کم جمعیت استرالیا # ۵ امتیاز

 

سابقه ی کار متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در استرالیا

 یک سال سابقه فعالیت حرفه ایی مرتبط با تخصص و مدرک تحصیلی در استرالیا # ۵ امتیاز

 

زبان های دیگر برای متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

برای اخد این امتیاز می بایست از سازمان NAATI که سازمان مترجمان استرالیا است مدرک تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی  را اخذ نمایید که این مدرک مستلزم شرکت در آزمون مترجمی و تسلط کامل شخص به زبان انگلیسی می باشد.

 

 همسر متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

در صورتی که همسر شما مدرک آیلتس با نمره ی ۶ را داراست و یک سال سابقه ی کار در رشته های مورد نیاز استرالیا را  داشته باشد می تواند از ۵ امتیاز همسر استفاده نماید.

 

اسپانسر ایالتی متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

در صورت اخذ اسپانسر از ایالتهای استرالیا # ۵ امتیاز
در صورت اخذ اسپانسر منطقه ای استرالیا # ۱۰ امتیاز

 

اسپانسر خانوادگی متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

در صورت اخذ اسپانسر خانوادگی # ۱۰ امتیاز

 

ابر کلمات کلیدی : مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص 2019 , مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص 2018 , مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص 2017 , هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص , شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص , جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا , محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به استرالیا , تخصص در استرالیا , پذیرش تخصص در استرالیا , تخصص پزشکی در استرالیا , تخصص دندانپزشکی در استرالیا , تخصص دامپزشکی در استرالیا , تخصص داروسازی در استرالیا , تخصص ارتودنسی در استرالیا , تخصص های پزشکی در استرالیا , شرایط گرفتن تخصص در استرالیا , مهاجرت دندانپزشکان به استرالیا , دفتر مهاجرتی شیراز , دفتر مهاجرتی در شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز

 

تاریخ درج مطلب 1398/02/03

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

 

درباره ما

دفتر آلمان

تلفن : ۰۰۴۹۱۵۱۲۹۹۴۶۲۳۵

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن : ۰۰۹۰۵۲۴۶۷۱۰۰۳۷

آدرس : yurtanka / fidanlık mah  sağlık 1. sokak no:48 / çankaya / Ankara

دفتر شیراز

09039081201 - 07132318166
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
گفتگوی آنلاین