شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

برای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت به مدارک زیر نیاز دارید:

- پاسپورت شخص اصلی و همراهان (خانواده ی فرد)

- شناسنامه شخص اصلی و همراهان

- اصل و ترجمه شده ی عقد نامه ی فرد متقاضی مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت (برای اثبات رابطه ی همسر با فرد اصلی)

- تکمیل نمودن فرم های مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت سفارت و ارائه دو نسخه ی کپی از آن

- اگر شرکتی در ایران دارید،ارائه ی رزومه ی کاری چند سال اخیر شرکت

- مدارک دال بر ثبت اختراع یا برند و ارائه ی گواهی شغلی

- مدرک تحصیلی فرد متقاضی مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت (لیسانس،فوق لیسانس و یا دکترا)

- ارائه مدارک دال بر پرداخت به موقع مالیات بر در آمد سالیانه

 - ارائه گواهی عدم سو پیشینه برای فرد اصلی

- ارائه مدارک مالی و گردش حساب شش ماه گذشته شخص

- ارائه سند ملکی به نام شخص اصلی و یا مدارکی که دارایی فرد در کشور را اثبات نماید.

- ارائه طرح اقتصادی (بیزینس پلن) به سفارت برای توضیح برنامه ی اقتصادی مد نظر جهت مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 3 نوع شرکت در این کشور وجود دارند که عبارتند از:

شرکت های با مسئولیت محدود

شرکت های سهامی خاص

شرکت های تابع قوانین اتحادیه اروپا

مراحل مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت و اخذ اقامت دائم از این طریق طی مراحل زیر انجام می گیرد:

- گرفتن وقت سفارت و ارائه طرج توجیهی اقتصادی به مامور مصاحبه

- حضور دراین کشور و انجان روال قانونی برای ثبت شرکت

- اجاره ی دفتر یا محل کار جهت مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

- شروع به فعالیت و پرداخت مالیات درآمد پس از گذشت یکسال

- تمدید اقامت موقت با ارائه مدارک فعالیت شرکت در یک سال گذشته

- درخواست اقامت دائم پس از سه سال مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 

مزایای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

با مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت مزیت های زیر عایدتان خواهد شد:
- می توانید پس از گذشت سه سال از فعالیات اقتصادیان درخواست اقامت دائم دهید.
- با بیش از 140 کشور برتر دنیا از لحاظ اقتصادی ، داد و ستد و معامله انجام دهید.
- به راحتی برای سفربه کشورهای دنیا درخواست ویزا دهید.
- پس از گذشت پنج سال درخواست پاسپورت کنید.
- حساب بانکی شخصی و بیزینسی داشته باشید.
- به تمام نقاط شینگن سفر و داد و ستد داشته باشید.

 

مطالعه مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می گردد:

مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

 

تاریخ درج مطلب 1398/05/01

 

                                                                                                    

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر