جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

مهاجرت به اتریش از طریق تخصص



اتریش به دلیل شرایط مساعد و مناسب اقتصادی مورد توجه متقاضیان بسیار زیادی جهت مهاجرت به اتریش از طریق تخصص و کار و کسب درآمد قرار می گیرد.

 

مهاجرت به اتریش از طریق تخصص

 

شرایط مهاجرت به اتریش از طریق تخصص

اگر مدیر شرکت و برندی هستید که تمایل دارید در این کشور شعبه ای از بیزینس خود را راه اندازی کنید، می توانید از طریق ثبت شرکت و یا دریافت دعوت نامه ی کاری از یک کارفرما در این کشور جهت مهاجرت به اتریش از طریق تخصص اقدام نمایید.

همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه ها و موسسات در اتریش می توانند پس از اتمام دوره تحصیلی شان در این کشورمشغول به کار شده و پس از دو سال پرداخت بیمه و مالیات به دولت درخواست اقامت دائم دهند

توضیحات مرتبط با اخذ نمایندگی و مهاجرت به اتریش از طریق تخصص را می توانید در قسمت ثبت شرکت، همچنین شرایط دریافت دعوت نامه ی کاری (آفر) را می توانید در قسمت امتیازبندی اتریش مطالعه نمایید. و از شرایط اخذ ویزای کاری اتریش جهت مهاجرت به اتریش از طریق تخصص مطلع شوید و یا پس از اتمام دوره ی تحصیلی خود در این کشور از فرصت طلایی خود استفاده نموده و کار مورد نیاز خود را پیدا کنید.

 

ابر کلمات کلیدی:

تخصص اتریش , تخصص در اتریش , مهاجرت متخصصان به اتریش , متخصصان در اتریش

 

تاریخ درج مطلب 1397/12/19

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر