مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
یکی از روش های مهاجرت به آمریکا از بین راه های مختلف مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل است. در این مقاله به جزئیات روش مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل می پردازیم.
شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
در صورتی مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل تحقق می یابد که فرد شهروند آمریکا بوده یا دارای گرین کارت (اقامت دائم) این کشور باشد تا بتواند درخواست مهاجرت اقوام خود به آمریکا را انجام دهد. فردی که سیتی زن (شهروند) آمریکاست می تواند برای فامیل درجه یک خود یعنی پدر و مادر، فرزند، خواهر و برادر و نیز همسر خود تقاضای اقامت و مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل کند. در حالی که فردی که گرین کارت امریکا را دارد ولی هنوز سیتیزن نشده است فقط می تواند برای همسر و فرزندش که هنوز ازدواج نکرده است تقاضای اقامت و مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل بکند. در این نوع اقامت، شخصی که مقیم امریکا است اصطلاحا اسپانسر خانوادگی نامیده می شود و بایستی درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل خود را با پر کردن فرم I-130 به سازمان مهاجرت امریکا ارسال نماید.
انواع ویزا جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
برای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل ویزاهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به معرفی این ویزاها جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل خواهیم پرداخت.
مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل – ویزای بستگان درجه یک
این گروه ویزا جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل بر مبنای نسبت خانوادگی نزدیک با شهروند آمریکا می باشد. این افراد به عنوان بستگان درجه یک (IR) شناخته می شوند. ویزای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل درجه یک مختص افراد ذیل می باشد:
IR-1 :همسر تبعه آمریکا
IR-2: فرزند مجرد تبعه آمریکا که کمتر از 21 سال سن دارد.
IR-3: یتیمی که تبعه آمریکا در خارج از آمریکا به فرزندخواندگی قبول کرده است.
IR-4: یتیمی که تبعه آمریکا قصد دارد در آمریکا به فرزندخواندگی قبول کند.
IR-5: پدر و مادر تبعه آمریکا که حداقل 21 سال سن دارد.
مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل - ویزای مهاجرتی بستگان دورتر بر اساس اولویت بندی
اولویت اول (F1) :فرزندان مجرد شهروندان امریکایی و فرزندان زیر 21 سال آنها در صورت وجود.
اولویت دوم (F2) :همسران، فرزندان زیر 21 سال، و فرزندان مجرد ( 21 ساله و بیشتر) دارندگان گرین کارت.
اولویت سوم (F3) :دختران و پسران متاهل شهروند آمریکایی، به همراه خانواده درجه یک
اولویت چهارم (F4) : خواهران و برادران شهروند آمریکایی، به همراه خانواده درجه یک با این شرط که شهروند آمریکایی حداقل 21 سال داشته باشد.
قوانین و مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
از جمله قوانین مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل ارسال دعوتنامه است. هرچند امروزه ارسال دعوتنامه خویشاوندی برای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل کمی سختگیرانه تر شده است که طبق قانون آمریکا هم میزبان و هم شخص دعوت شونده جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل باید دارای حداقل شرایطی باشند. به عنوان مثال ، اگر شخص میزبان به تازگی و کمتر از یکسال است که به آمریکا رفته دعوتنامه ای که از طرف او صادر شده مورد قبول واقع نمی شود. همچنین اگر میزبان تک فرزند باشد و به جز پدر و مادر که اقوام درجه یک هستند خواهر یا برادری نداشته باشد قوانین دعوتنامه آمریکا جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل سختگیرانه عمل می کند و همچنین اگر والدین هیچگاه به کشورهای اروپایی و آمریکا سفر نکرده باشند روند کار به کندی انجام خواهد شد.
مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
مدارک کامل معرفی مهمان یا مهمانان( پاسپورت و...) جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
اطلاعات تماس شخص دعوت شونده جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
قطعه عکس با تصویر پس زمینه سفید جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
گواهی اشتغال به کار و یا در صورت بازنشستگی گواهی بازنشستگی میهمان یا میهمانان جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
فرم در خواست دعوت نامه توسط اسپانسر جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
مدارک شناسایی اسپانسر جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
-
مدارک بانکی اسپانسر جهت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
1) شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل به نسبت از سایر موارد آسان تر است.
2) مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل به نوبه خود محیطی پر بار برای توسعه کسب و کار را ارائه می کنند.
3) مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل و پیوند های خانوادگی ، تشکیل جوامع مهاجر را تسهیل می کنند.
مزیت و محدودیت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل
فامیل درجه یک می توانند بدون نگرانی درباره مدت زمان دریافت ویزا و تعداد افراد، گرین کارت دریافت کنند. البته این طبیعی ست که چند ماه انتظار برای بررسی درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل از سوی سازمان مهاجرت آمریکا و ایالت مورد نظر وجود خواهد داشت.
اقوام دیگر (بجز فامیل درجه) نیز باید چندسال صبر کنند تا بتوانند برای ویزای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل و دریافت گرین کارت تائیدیه دریافت کنند. البته در صورتی که تعداد اقوامی که درخواست مهاجرت داده اند زیاد باشد، مجبورند سال های بیشتری منتظر بمانند. چرا که هرساله تعدادی محدودی گرین کارت مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل ارائه می شود و همچنین از طرفی تعداد افرادی که برای مهاجرت به آمریکا از طریق فامیل درخواست می دهند مشخص نیست و تمام این موارد دلیلی بر این است که نتوان گفت که هر خویشاوندی دقیقاً چه مدت زمانی باید منتظر بماند تا گرین کارت خود را دریافت کند.
ابر کلمات کلیدی:
تاریخ به روزرسانی 1402/4/1