مهاجرت به آلمان از طریق کار

آلمان یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اقتصادی و بازار کارمناسب مورد توجه متقاضیان زیادی از کشورهای مختلف در سراسر دنیا جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار قرار می گیرد. جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار راه های متعددی وجود دارند که به بررسی آنها می پردازیم:

 

مهاجرت به آلمان از طریق کار

 

پس از اتمام تحصیلات در این کشور مشغول به کار شوید

در این مورد شخص متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق کار  می تواند قبل از اتمام دوره ی تحصیلی و ابطال ویزای تحصیلی اش، شغل کاملا مرتبط با رشته ی خود را پیدا کند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نماید، که پس از گذشت 4 سال کاری و پرداخت مالیات به دولت می تواند درخواست اقامت دائم دهد.

 

پیشنهاد کاری(Job offer) جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

اگر شرکت یا کارفرمایی در کشور آلمان به متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق کار پیشنهاد کاری دهد، شخص حدودا 3 ماه فرصت دارد تا خود را به آلمان رسانده و در صورت تایید نهایی و گرفتن کار می تواند پس از 4 سال درخواست اقامت دائم دهد، که پروسه ی اخذ پیشنهاد شغلی به این آسانی نبوده و ابتدا شرکت آلمانی پست مد نظر را در روزنامه این کشور آگهی می کند تا در صورت یافتن فرد آلمانی پست را به او دهند، اگر کسی برای استخدام پیدا نشد سپس چندین بار در اتحادیه اروپا آگهی تکرار شده و باز هم اگر پست خالی ماند پیشنهاد شغلی به فرد متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق کار داده می شود.

 

ویزای Job seeker  یا جستجوی کار جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

متقاضیان مهاجرت به آلمان از طریق کار که می خواهند برای کار در آلمان اقدام نمایند در صورت داشتن شرایط و صلاحیت لازم جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار می توانند برای ویزای جست و جوی کار درخواست دهند. پروسه ی اخذ ویزا به این صورت است که با توجه به مدرک تحصیلی و سابقه ی کاری شما، فرصتی شش ماهه برای پیدا کردن شغل مد نظر در همان زمینه جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار به شما داده می شود. در صورتی که بتوانید کارفرمای مورد نظرتان را پیدا کنید می توانید در این کشور بمانید و  حدودا دو سال پس از مهاجرت به آلمان از طریق کار می توانید  blue card آلمان را دریافت نمایید.

 

مهاجرت به آلمان از طریق کار

 

مدارک لازم جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

_داشتن حداقل مدرک لیسانس در زمینه ی شغلی مد نظر جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

_داشتن سابقه ی کاری حداقل 3 تا 5 سال مرتبط با مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

_سن زیر 40 سال جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

_مدرک زبان آلمانی یا آیلتس(اگر شغل مد نظرشان به زبان انگلیسی ارائه شود) جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار

 

 

کلیدواژه ها : کار در آلمان , کار در آلمان برای ایرانیان , پذیرش نیروی کار در آلمان , شرایط کار در آلمان برای ایرانیان , کار در آلمان برای پناهندگان , تجربه کار در آلمان , ویزای کار آلمان 2018 , مراحل دریافت ویزای کار آلمان , قانون جدید کار در آلمان , ویزای جستجوی کار آلمان , ویزای کار آلمان , ویزای جست و جوی کار آلمان , ویزای job seeker آلمان , مهاجرت به المان از طریق کار پرستاری , مهاجرت به آلمان از طریق کاریابی , مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی , مهاجرت به المان از طریق کار , شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار , مهاجرت به آلمان از طریق بلو کارت , کار در آلمان 2019 , کار در آلمان وزارت کار , کار در آلمان برای پناهندگان , کار در آلمان بدون مدرک دانشگاهی , کار در المان , دفتر مهاجرتی شیراز , شرکت مهاجرتی شیراز , مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز

 

 

تاریخ درج مطلب 1397/10/27

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

دفتر آلمان

تلفن : ۰۰۴۹۱۵۱۲۹۹۴۶۲۳۵

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن : ۰۰۹۰۵۲۴۶۷۱۰۰۳۷

آدرس : yurtanka / fidanlık mah  sağlık 1. sokak no:48 / çankaya / Ankara

دفتر شیراز

09039081201 - ۰۷۱۳۲۲۳۸۱۶۶
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
گفتگوی آنلاین