جمعه ها نیز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از هر روشی که برگزینید شباهت ها و تفاوت هایی با یکدیگر دارد. در این مقاله به ذکر مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش در هر روش از روش های مهاجرت به اتریش می پردازیم.
 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش - ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تحصیلی به قرار زیر است:

- داشتن شناسنامه اصل و کپی آن

مدرک دیپلم و ریز نمرات

مدرک قبولی و اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های ایران

گواهی مبنی بر عدم وجود سو پیشینه

در صورت متاهل بودن ارائه مدارک ازدواج

ارائه مدارک پذیرش از دانشگاه مقصد

فرم تکمیل شده ی درخواست ویزا

چند قطعه عکس ۳٫۴ / ۴٫۶

اصل پاسپورت و چند کپی از صفحات آن

گردش حساب سه ماه ی اخیر

در صورت اجاره مسکن یا آپارتمان ،ارائه ی اجاره نامه

ارائه بیمه نامه مسافر

مدارک دال بر سلامت کامل جسمانی و انجام آزمایشات


مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش - ویزای جست و جوی کار

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ویزای جست و جوی کار عبارتند از:

شرایط اخذ این ویزا داشتن موارد زیر می باشد:
_حداقل مدرک لسیانس
_داشتن سابقه ی کاری حداقل سه سال مرتبط با مدرک تحصیلی
_داشتن مدرک زبان آلمانی و یا تسلط کامل برای پاسخ سوالات مصاحبه کننده
_داشتن سن کمتر از40 سال

امتیازاتی که به سن شما تعلق می گیرند:

افراد 20 تا 35سال 20 امتیاز

افراد 35 تا 40 سال 15 امتیاز

افراد 40 تا 45 سال 10 امتیاز
 

امتیازاتی که به مدرک تحصیلی شما تعلق می گیرند:

مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس 20 امتیاز

مدرک تحصیلی دکترا 40 امتیاز

رشته های فنی و مهندسی و کامپیوتری 30 امتیاز

افرادی که لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های اتریش دارند 10 امتیاز

افرادی که اختراع ثبت شده یا مقاله های تحقیقاتی دارند 20 امتیاز
 

امتیازی که به مدرک زبان شما تعلق می گیرد:

ارائه ی مدرک زبان انگلیسی و یا مدرک زبان آلمانی بسته به نمره و سطح مدرک 5_10 امتیاز
 

امتیازی که به سابقه ی کاری شما تعلق می گیرد:

در ازای هر سال سابقه ی کاری دو امتیاز –حداکثر 20 امتیاز

داشتن شش ماه سابقه کاری در اتریش 10 امتیاز

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش



مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش - ثبت شرکت

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت در این کشور شامل موارد زیر می شوند:

پاسپورت شخص اصلی و همراهان (خانواده ی فرد)

شناسنامه شخص اصلی و همراهان

اصل و ترجمه شده ی عقد نامه ی فرد متقاضی (برای اثبات رابطه ی همسر با فرد اصلی)

تکمیل نمودن فرم های سفارت و ارائه دو نسخه ی کپی از آن

اگر شرکتی در ایران دارید،ارائه ی رزومه ی کاری چند سال اخیر شرکت

مدارک دال بر ثبت اختراع یا برند و ارائه ی گواهی شغلی

مدرک تحصیلی فرد متقاضی (لیسانس،فوق لیسانس و یا دکترا)

ارائه مدارک دال بر پرداخت به موقع مالیات بر در آمد سالیانه

 ارائه گواهی عدم سو پیشینه برای فرد اصلی

ارائه مدارک مالی و گردش حساب شش ماه گذشته شخص

ارائه سند ملکی به نام شخص اصلی و یا مدارکی که دارایی فرد در کشور را اثبات نماید

ارائه طرح اقتصادی(بیزینس پلن) به سفارت برای توضیح برنامه ی اقتصادی مد نظر



مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش - تمکن مالی

برای اخذ ویزای اتریش از طریق تمکن مالی می بایست به ازای فرد اصلی اثبات نمود که ماهیانه دو هزار یورو به صورت ثابت ، چهارصد یورو در ازای همسر و سیصد یورو برای هر  یک از فرزندان زیر 18 سال خود درآمد و یا دریافتی دارید.

این درآمد می تواند از یکی از طرق زیر اثبات گردد:

اجاره نامه املاک تجاری یا شخصی

ارائه مدارک سود بانکی

ارائه سهامی که سود به آن تعلق می گیرد

مدارک حقوق و دریافتی ماهیانه

زمان مراجعه به سفارت باید موارد زیر را به همراه داشته باشید:

ارائه ی سند ملکی یا سپرده ی بانکی با موجودی لازمه ی سرپرست خانواده
مدارک شناسایی کلیه ی اعضای خانواده از جمله شناسنامه و پاسپورت ها

مدارک کاری سرپرست خانواده و حقوق دریافتی
چند قطعه عکس با مشخصات ذکر شده در سایت سفارت این کشور از تمامی اعضای خانواده

ارائه ی مدرک عدم داشتن سوء پیشینه برای تمامی افراد خانواده گواهی
پس از اخذ ویزای تمکن مالی ، فرد متقاضی با ثبت شرکت می تواند در این کشور بماند.

 

ابر کلمات کلیدی:

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به اتریش , مدارک لازم برای ویزای کار اتریش , شرایط مهاجرت به اتریش 2018 , شرایط مهاجرت به اتریش 2019 , مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه اتریش , سفارت اتریش مشاغل مورد نیاز در اتریش

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/05/02



 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر