شیراز ، خیابان اردیبهشت
09039081201

شرایط مهاجرت به اتریش

 

آیا شما هم در پی آگاهی از شرایط مهاجرت به اتریش هستید؟ آیا از قوانین و شرایط مهاجرت به اتریش اطلاعی ندارید؟روش های کاری و تحصیلی و ثبت شرکت ازجمله روش های متفاوت مهاجرت به اتریش می باشند.در این مقاله به توضیح شرایط مهاجرت به اتریش از طریق روش های متعدد خواهیم پرداخت.

 

شرایط مهاجرت به اتریش

 

شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ویزای جست و جوی کار

در بررسی شرایط مهاجرت به اتریش از طریقی می توان برای دریافت ویزای کاری اتریش اقدام نمود که به آن ویزای جست و جوی کار گفته می شود. در شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ویزای جست و جوی کار در اصل فرصتی شش ماهه برای پیدا کردن شغل مناسب به متقاضیان مهاجرت به اتریش اعطا می گردد. از دیگر شرایط مهاجرت به اتریش در این روش این است که شخص حداقل به هفتاد امتیاز از صد امتیاز نیاز دارد و در ابتدا نمی تواند به همراه خانواده به این کشور سفر کند اما پس از یافتن کار مناسب و عقد قرارداد با کارفرما می تواند کارت (قرمز-سفید-قرمز) را دریافت نماید که به موجب آن خانواده ی فرد می توانند به او ملحق شوند.

امتیازاتی که در شرایط مهاجرت به اتریش به سن شما تعلق می گیرند:

افراد 20 تا 35 سال 20 امتیاز

افراد 35 تا 40 سال 15 امتیاز

افراد 40 تا 45 سال 10 امتیاز
 

مدارک لازم جهت مهاجرت به اتریش از طریق کار

- داشتن حداقل مدرک لیسانس در زمینه ی شغلی مد نظر جهت مهاجرت به اتریش از طریق کار

- داشتن سابقه ی کاری حداقل 3 تا 5 سال مرتبط با مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به این کشوراز طریق کار

- سن زیر 40 سال جهت مهاجرت به اتریش از طریق کار

- مدرک زبان اتریشی یا آیلتس (اگر شغل مد نظرتان به زبان انگلیسی ارائه شود) جهت مهاجرت به اتریش از طریق کار

 

شرایط مهاجرت به اتریش از طریق تخصص

اتریش به دلیل شرایط مساعد و مناسب اقتصادی مورد توجه متقاضیان بسیار زیادی جهت کار و کسب درآمد قرار می گیرد. اگر مدیر شرکت و برندی هستید که تمایل دارید در این کشور شعبه ای از بیزینس خود را راه اندازی کنید می توانید از طریق ثبت شرکت و یا دریافت دعوت نامه ی کاری از یک کارفرما در این کشور اقدام نمایید.
توضیحات مرتبط با اخذ نمایندگی در این کشور را می توانید در قسمت مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت، همچنین شرایط دریافت دعوت نامه ی کاری(آفر) را می توانید در قسمت امتیازبندی مهاجرت به اتریش مطالعه نمایید و از شرایط مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای کاری اتریش جهت مهاجرت به این کشور مطلع شوید.

 

 

شرایط مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

اتریش کشوری واقع در اروپای مرکزی که با آلمان وچک همسایه می باشد. و از لحاظ اقتصادی شرایط بسیار مناسبی را برای سرمایه گذاران فراهم نموده است. در شرایط مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای کشور اتریش از طریق سرمایه گذاری بایستی با پرداخت وجه تعیین شده به دولت به وضعیت اقتصاد این کشور کمک نمود که به طور معمول این مبالغ و سرمایه ها در برنامه و پروژه های دولتی هزینه می گردند و به پیشرفت آن ها کمک می نمایند. به هیچ وجه امکان پرداخت غیر نقدی وجود ندارد. همچنین بایستی حساب مالی پشتیبان که برای پرداخت سرمایه استفاده می گردد مشخص شده و دولت بداند از کدام راه به شما رسیده است؛ مانند فروش ملک، ارثیه، پس انداز، درآمد تجاری و غیره. بنابراین در شرایط مهاجرت به اتریش منبع درآمد برایشان مهم بوده و سرمایه های غیرقانونی بدون منشا جواب مثبت برای اخذ ویزا نخواهند گرفت.


از نکات مثبت و مزیت های سرمایه گذاری از شرایط مهاجرت به اتریش می توان به مسائل زیر اشاره نمود:

شرایط عالی سرمایه گذاری برای شخص سرمایه گذار

چهارمین اقتصاد برتر جهان

سازمان های توسعه یافته و پیشرفته

مدیریت قوی در تمامی زمینه ها

برخورداری از امنیت اجتماعی بالا

داشتن نظام قانونمند و مطمئن و با ثبات سیاسی

روابط خوب و قوی بین رئیس و مرئوسان

اعتصابات پایین به طور میانگین

ضمانت مالی و آسوده خاطر بودن

نرخ مالیات کم

به دارایی و درآمد کاری شخص مالیاتی وارد نمی شود

سود مناسب در بسیاری شاخه ها

مقر هماهنگی شرکت های خارجی در اروپا

سرمایه گذاری مشترک با سایر کشورهای اروپایی

مرکز هماهنگی شرق اروپا برای حدود ۱۰۰۰ کمپانی خارجی

فرودگاه این کشور مرکز اتصال اروپای مرکزی و اروپای شرقی به یکدیگر می باشد.

 

شرایط مهاجرت به اتریش


شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

مراحل و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت را در زیر مشاهده می نمایید:

گرفتن وقت سفارت و ارائه طرج توجیهی اقتصادی به مامور مصاحبه

حضور در این کشور و انجان روال قانونی برای ثبت شرکت

اجاره ی دفتر یا محل کار

شروع به فعالیت و پرداخت مالیات درآمد پس از گذشت یکسال

تمدید اقامت موقت با ارائه مدارک فعالیت شرکت در یک سال گذشته

درخواست اقامت دائم پس از سه سال

مزایای اخذ اقامت اتریش در شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

_می توانید پس از گذشت سه سال از فعالیات اقتصادیان درخواست اقامت دائم دهید

_با بیش از 140 کشور برتر دنیا از لحاظ اقتصادی ، داد و ستد و معامله انجام دهید

_به راحتی برای سفر به کشورهای دنیا درخواست ویزا دهید

_پس از گذشت پنج سال درخواست پاسپورت کنید

_حساب بانکی شخصی و بیزینسی داشته باشید

_به تمام نقاط شینگن سفر و داد و ستد داشته باشید



شرایط مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مدارک و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی اتریش نیز به صورت زیر می باشد:

داشتن شناسنامه اصل و کپی آن

مدرک دیپلم و ریز نمرات

مدرک قبولی و اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های ایران

گواهی مبنی بر عدم وجود سو پیشینه

در صورت متاهل بودن ارائه مدارک ازدواج

ارائه مدارک پذیرش از دانشگاه مقصد

فرم تکمیل شده ی درخواست ویزا

چند قطعه عکس ۳٫۴ / ۴٫۶

اصل پاسپورت و چند کپی از صفحات آن

گردش حساب سه ماه ی اخیر

در صورت اجاره مسکن یا آپارتمان ،ارائه ی اجاره نامه

ارائه بیمه نامه مسافر

مدارک دال بر سلامت کامل جسمانی و انجام آزمایشات

 

ابر کلمات کلیدی:

شرایط مهاجرت به اتریش 2019 , شرایط مهاجرت به اتریش 2017 , شرایط مهاجرت پزشکان به اتریش , شرایط مهاجرت به کشور اتریش , شرایط جدید مهاجرت به اتریش , شرایط مهاجرت به اتریش 2018

 

تاریخ ویرایش مطلب 1398/05/02

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر